Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Μπάτσος της ..αντιτρομοκρατικής συνεργαζόταν με τους δολοφόνους συναδέλφων του.



Εξελίξεις-βόμβα στην υπόθεση δολοφονίας των δυο αστυνομικών της ομάδας Δίας στο Ρέντη πριν δυο περίπου χρόνια
Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει προχωρήσει σε διασταυρώσεις συγκλονιστικών στοιχείων που εξηγούν γιατί οι δολοφόνοι αισθάνονταν πανίσχυροι και δεν δίστασαν να δολοφονήσουν σε ενέδρα αστυνομικούς. Επίσης εξηγούν την περίεργη τότε εξαφάνιση του ισοβίτη Εμερτζίδη, στελέχους με μεγάλο ρόλο στην εγκληματική οργάνωση.
Κατά τις πληροφορίες η Αστυνομία έχει στο «χέρι» ήδη όχι μόνο τον Εμερτζίδη αλλά και πρόσωπα-βόμβες. Μεταξύ τους, ένας αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής, δικηγόροι και κρατικοί υπάλληλοι που συνεργάζονταν σε κάθε μορφής παρανομία με σκοπό την διευκόλυνση δράσης της οργάνωσης.
Η κατασκευή πλαστών ταυτοτήτων και εγγράφων, η παροχή εμπιστευτικών πληροφοριών για τις κινήσεις της Αστυνομίας, για τα μέτρα ασφαλείας που η Αστυνομία ελάμβανε κλπ είναι μερικές από τις κατηγορίες της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης.
Αξιωματικός της Αστυνομίας μας είπε πριν από λίγο ότι η Αστυνομία είναι αποφασισμένη να χτυπήσει το έγκλημα όπου και αν βρίσκεται και θα είναι ανελέητη η αντιμετώπιση αστυνομικών που έχουν συνεργασίες με εγκληματικές οργανώσεις και κακοποιούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...