Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Η χρυσή αυγή φταίει για ..όλα. Αυτοί ξεπούλησαν την χώρα ,αυτοί τα έκαναν όλα. Ο Σαμαράς είναι ..αθώος



Η Εθνική Τράπεζα είναι ο νέος ιδιοκτήτης του ακινήτου της «Φωκάς» στο Σύνταγμα, το οποίο πούλησε το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων τέλη του περασμένου Ιουλίου έναντι τιμήματος 5,9 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το capital.gr. 
Πρόκειται για ένα διατηρητέο κτήριο, επιφάνειας 715 τ.μ. (συν 172 τ.μ. υπόγειο) που βρίσκεται επί της οδού Ερμού 19 στο Σύνταγμα θεωρείται πρώτης κατηγορίας ακίνητο και εκτιμάται ότι θα αποτελέσει «προστιθέμενη αξία» για το χαρτοφυλάκιο της ΕΤΕ, η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις με στρατηγικούς επενδυτές για τη διάθεση τμήματος του ποσοστού της.
 Μα, οι τράπεζες δεν προσπαθούν να ξεφορτωθούν ό,τι έχουν για να αποκτήσουν την κεφαλαιακή επάρκεια που απαιτείται (σσ η Εθνική δεν την έχει γι’ αυτό και την πιέζουν να πουλήσει τη Finansbank); 

Το πρώην στέλεχος της τοπικής οργάνωσης. Ο πρώην χρυσαυγίτης, που ανήκε στον πυρήνα της Νίκαιας για περίπου ενάμιση χρόνο, αποκάλυψε ότι «είχαν στην μπούκα» τον Παύλο Φύσσα, επειδή είχε αντιφασιστικά τραγούδια, ενώ κάποιοι στίχοι αναφέρονταν υβριστικά σε χρυσαυγίτες. «Ήταν αντιφασίστας και το τραγούδαγε και το γνωρίζανε» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Έθνος» ο άνθρωπος που είχε δει πολλά και έζησε από κοντά τα μέλη της τοπικής οργάνωσης. Αναφερόμενος στον δράστη Γιώργο Ρουπακιά, είπε ότι ήταν στο Πενταμελές Συμβούλιο της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια... -που παίρνει όλες τις αποφάσεις για την περιοχή - όπου ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης βάζει «τα δικά του άτομα».

Το τάγμα εφόδου της Τ.Ο. Νίκαιας, υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Πατέλη και την αρχηγία του βουλευτή Ι. Λαγού, διαθέτει την ιεραρχία, τη δομή, και την οργάνωση που συναντά κάποιος μόνο σε παραστρατιωτικές εγκληματικές ομάδες. Σαν αρχηγείο χρησιμοποιούν τα γραφεία τους, όπου φυλάσσονται ρόπαλα, στιλέτα και πτυσσόμενα κλομπ, τα οποία «ως διά μαγείας» εξαφανίζονται όταν γίνονται έλεγχοι από την αστυνομία. Από αυτά τα γραφεία δίνονται όλες οι εντολές για επιθέσεις κατά αλλοδαπών καθώς και για άλλες δράσεις.«Στη Νίκαια ενημερώναμε τον Πατέλη, ο Πατέλης τον Λαγό και από εκεί και πέρα μας έλεγαν ότι το "ok" το δίνει ο αρχηγός» αναφέρει στην εφημερίδα το πρώην μέλος της οργάνωσης και συνεχίζει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες: «Αν έδινε το "ok" ο αρχηγός, βγαίναμε στους δρόμους είτε για να γράψουμε συνθήματα στους τοίχους είτε για να την πέσουμε σε Πακιστανούς».Οι αποκαλύψεις για τις αποτρόπαιες πράξεις της Χρυσής Αυγής δεν σταματούν εδώ. «Ο υπεύθυνος της Νίκαιας, Πατέλης, έφτιαξε Κλειστό Πυρήνα. Εκεί ο Πατέλης βάζει τα δικά του παιδιά. Εκεί θα ήταν μόνο οι φουσκωτοί, οι δικοί του. Ο Ρουπακιάς μπήκε χωρίς εκλογές, χωρίς τίποτα» εξηγεί και αποκαλύπτει ότι ο νεοναζί δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, ο 45χρονος Γιώργος Ρουπακιάς, ήταν μέλος του Πενταμελούς Συμβουλίου της Νίκαιας.«Τουλάχιστον 30 άτομα είχαν δοκιμαστεί και είχαν αποδείξει την πίστη τους στην οργάνωση, την οποία αποδείκνυες προχωρώντας σε επιθέσεις εναντίον μεταναστών και αντιπάλων» αναφέρει στην εφημερίδα το πρώην στέλεχος. «Η οργάνωση δεν χρησιμοποιεί μόνο γυμνασμένους άνδρες -μόνο γυμνασμένα μπράτσα, αλλά ακόμα και χάκερ για να κάνουν επιθέσεις μέσω facebook. Οι επιδόσεις των μελών καταγράφονταν σε ειδικό βιβλιαράκι» προσθέτει.Το τάγμα εφόδου της Νίκαιας έχει τα δικά του διακριτικά, ασπρόμαυρη παραλλαγή και μαύρη μπλούζα, ρούχα που ψωνίζουν από κατάστημα που βρίσκεται δίπλα στο αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, το οποίο μάλιστα κάνει και ειδική έκπτωση στα μέλη της Χρυσής Αυγής.Άκρως αποκαλυπτικά είναι όσα λέει για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα «Ξέρω ότι τον είχαν στην μπούκα γιατί είχε αντιφασιστικά τραγούδια. Είχε κάποιους στίχους που βρίζει τους χρυσαυγίτες. Μαγκιά του για μένα. Ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει. Δεν σου οπλίζει το χέρι όμως. Ήταν αντιφασίστας και το τραγούδαγε και το ξέρανε».Μάλιστα, το πρώην στέλεχος προχωρά και σε μία αποκάλυψη σχετικά με τα τηλεφωνήματα που έγιναν από τους χρυσαυγίτες που ήταν στην ίδια καφετέρια με το θύμα και οι οποίοι ειδοποίησαν τον δολοφόνο. Τα μέλη της οργάνωσης συμμετέχουν ακόμα και σε παραεμπόριο. «Δίνουν ρούχα που συγκεντρώνονται από τους πολίτες για τους φτωχούς σε Πακιστανούς, οι οποίοι πωλούν τα ρούχα αυτά σε λαϊκές και στη συνέχεια δίνουν ποσοστό στα μέλη της Χρυσής Αυγής με τα οποία συνεργάζονται» σημειώνει στη συνέντευξή του το πρώην μέλος της Χ.Α..Χ.Α :Μπίζνες με αλλοδαπούς και όχι μόνο.









2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κοίτα - κι εγώ είμαι Χρυσαυγίτης

κάθε μέρα συγκεντρωνόμαστε,

είτε σε γραφεία είτε με φιλαράκια.

κάθε μέρα ή την λέμε άγρια,

ή βαράμε ξένους και αριστερούς.

Καλά τους κάνουμε, ζώα είναι,

απλά λογικό είναι να γίνει

και καμία στραβή.

Και να πείς δέρνε μα μη σφάζεις,

είναι αδύνατον μάγκα μου,

γιατί το ξύλο μπορεί να οδηγήσει

ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ.

Παντώς είναι κρίμα

να χαθεί ο ναζισμός για μια μαλακία.

άκουσα τα κομμάτια του Πάνου.

δεν χάνει η Ελλάδα δα και

κανένα τρομερό καλλιτέχνη!

ΜΗ ΛΕΜΕ ΠΙΠΕΣ ΤΩΡΑ!!!

έχεις ακούσει σοβαρό κομμάτι

απ το στόμα του;

μιλώ αντικειμενικά τωρα-

ξέχνα το δεξιός αριστερός.

δεν έχω ακούσει από

γνώστη μουσικής να τον εκθειάζει.

οι ζωντανοί με τους ζωντανούς,

και οι αναλώσιμοι, έστω οι νεκροί

με τους νεκρούς!

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΔΕΝ ΕΧΩΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΣΦΑΖΩΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...ΜΟΝΟ ΜΕΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.......ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ....ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ..ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΩΜΕ ΠΛΗΓΕΣ....ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ...ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...