Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Και για αυτό φταίει η… Χρυσή αυγή;



Την αποκάλυψη ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, πρότεινε στο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Γιέργκ Άσμουσεν να αλλάξουν τα νούμερα που αφορούν τους υπολογισμούς για το δημοσιονομικό κενό της Ελλάδας για τη διετία 2015-2016, κάνει η εβδομαδιαία γερμανική εφημερίδα «Die Zeit  που κυκλοφόρησε χτες.

Η αποκάλυψη γίνεται στο ένθετο περιοδικό της εφημερίδας, που περιλαμβάνει εξασέλιδο αφιέρωμα στον αξιωματούχο της ΕΚΤ. Μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά στο ταξίδι του στην Ελλάδα στις 22 Αυγούστου και στη συνάντησή του με τον Ευ.Βενιζέλο. Εκεί, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρεται πως του. πρότεινε "αν θα μπορούσαν να αλλάξουν τα νούμερα, ώστε το κενό να περιοριστεί ή ακόμη και να εξαφανιστεί." Η ακριβής φράση στο δημοσίευμα είναι "Reorganize the figures", που συνάγεται ότι ήταν τα ακριβή λόγια του Ευ.Βενιζέλου.

Άγριο δημοκρατικό ξύλο από τα ΜΑΤ στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ (βιντεο)


Δολοφονική επίθεση σε 2 παιδιά στην Πάτρα, απο 30 ναζιστικά γουρούνια. Σοβαρά στο νοσοκομείο τα παιδιά, ούτε μια σύλληψη από την χρυσαυγήτικη αστυνομία!!!

Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ. ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ. ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ με την πλήρη στήριξη της τροικας.





ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ--ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ...!!! Όλοι από την αριστερά ξεκινούν  



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ,,ΑΡΑΠΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Με την ευκαιρία έχει να περάσει η κουφαλίτσα ο ΣΑΜΑΡΑΣ Της ΠΑΝΑΓΊΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...