Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτός είναι ο «άνθρωπος» των ….χημικών





" Δεν πήγα στο Πολεμικό Ναυτικό για να πολεμήσω για την Αλ Κάιντα στον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία" έγραψε στο χαρτόνι αμερικανός στρατιώτης και δεν έχει άδικο διαβαστε παρακατω το γιατι, αλλά ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί εάν η φωτογραφία είναι πραγματική.

Ο Αρχηγός της Σαουδαραβικής Υπηρεσίας Πληροφοριών  της "CIA της Ερήμου", είναι σύμφωνα με πληροφορίες ξένων ανταποκριτών και μαρτυρίες των ίδιων των κατοίκων της περιοχής Ghouta της Δαμασκού, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την επίθεση με τα χημικά στη Συρία   για την οποία και
ενοχοποιήθηκε το καθεστώς Άσαντ και δόθηκε έτσι αφορμή επίθεσης των ΗΠΑ κατά της Συρίας! Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του MPressNews στις ΗΠΑ, αντάρτες και των κάτοικοι της πληγείσας Ghouta της Δαμασκού κατηγορούν τον Σαουδάραβα Πρίγκιπα Bandar bin Sultan για την παροχή χημικών όπλων σε μια Ομάδα Ανταρτών (Ισλαμιστών) που συνδέεται με την Αλ Κάιντα! Όπως αναφέρουν οι ανταποκριτές του MPN, Dale Gavlak και Yahya Ababneh, πολυάριθμες συνεντεύξεις με τους γιατρούς, των κατοίκων της Ghouta, ανταρτών και των οικογενειών τους, δίνουν μια διαφορετική εικόνα από αυτή που θέλουν να παρουσιάσουν οι ΗΠΑ. 
   Πολλοί λοιπόν από αυτούς πιστεύουν ότι ορισμένοι αντάρτες έλαβαν χημικά όπλα μέσω του επικεφαλής των Υπηρεσιών Πληροφοριών της Σαουδικής Αραβίας, Πρίγκιπα Bandar bin Sultan, που ήταν και υπεύθυνος για την εκτέλεση της επίθεσης με αέριο!
Ποιος είναι όμως ο περίφημος Πρίγκιπα Bandar bin Sultan;   Πρόκειται για τον πλέον διαπλεκόμενο άνθρωπο της Ανατολής με τη CIA και τον πλέον έμπιστο των Αμερικανικών Υπηρεσιών και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ!
   Υπήρξε Πρεσβευτής της Σαουδικής Αραβίας στις ΗΠΑ, επί 22 ολόκληρα χρόνια!1983 - 2005!
  Το 2005 ορίστηκε Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας!
   Και μόλις πέρυσι, το 2012, Διευθυντής της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Σαουδικής Αραβίας, από τον ίδιο τον Βασιλιά Αμπντάλα, που λέγεται πως τώρα μπήκε στο Νοσοκομείο, όντας 89 χρονών...   Ο Πρίγκιπας Bandar, στα νιάτα του υπήρξε πιλότος μαχητικών αεροσκαφών και τώρα πια πιλότος ολόκληρης της Μέσης Ανατολής! Αυτός πιλοτάρει και οδηγεί τις εξελίξεις σε απόλυτη συνεργασία με τις Υπηρεσίες των ΗΠΑ!
   Μάλιστα είναι αυτός που προσπάθησε να δωροδοκήσει τους Ρώσους να αφήσουν τον Άσαντ, τάζοντας στον ίδιο τον Πούτιν προσωπικά, το λιμάνι της Λαττάκειας, λες και η Συρία είναι δική του...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...