Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Την επόμενη φορά να στείλουν τον ...Βενιζέλο.



Η πρωτοβουλία μάλιστα για τη φετινή εμφάνιση ανήκει στον χορευταρά πρόεδρο της βουλής Μεϊμαράκη, που εκτίμησε πως με αυτόν τον τρόπο θα σταματήσει την χειμαρρώδη διαρροή ψηφοφόρων από το γαλάζιο μαντρί προς την Χρυσή Αυγή είχε παταγώδη αποτυχία. Όλα τα χρόνια οι νεοδημοκράτες άκουγαν Γράμμο και έβγαζαν φούσκες. Τώρα τον …ανακάλυψαν; Aκόμη και ο σουπερ πατριώτης Καρατζαφέρης είχε απαγορεύσει στα στελέχη του να παρίστανται και είχε βάλει τον Μπουμπούκο να  διαγράψει όποιον πηγαινε. Ο συγκεντρωμένος κόσμος αντέδρασε έντονα στην πρόκληση και οι αποδοκιμασίες ανάγκασαν τους βολεμένους του μνημονίου να αποχωρήσουν κακήν-κακώς συνοδεία αστυνομικών. Η απόλυτη ξευτίλα τους ήταν ότι για πρώτη φορά στα χρονικά, φέτος έστειλαν στο Βίτσι μέχρι και διμοιρία των ΜΑΤ! .Νωρίτερα στο Βίτσι, επιχείρησε να παρεισφρήσει στον χώρο των εκδηλώσεων αντιπροσωπεία της μνημονιακής και προδοτικής ΝΔ, με επικεφαλής την βουλευτίνα Αντωνίου (που πρόσφατα εμφανιζόταν στο καρναβάλι της Καστοριάς ντυμένη catwoman χέρι-χέρι με τον αναρχικό του Σύριζα Διαμαντόπουλο ντυμένο superman). Είναι η πρώτη φορά που οι νεοδημοκράτες στέλνουν εκπρόσωπό τους στο Βίτσι μετά από δεκαετίες. Είναι οι ίδιοι που μέχρι χθες μιλούσαν για… γιορτές μίσους
Μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν φραστικά αλλά πέταξαν και μπουκάλια νερό εναντίον της βολευτού της ΝΔ Μαρίας Αντωνίου η οποία προσήλθε για να καταθέσει στεφάνι εκ μέρους του Προέδρου της βουλής για τις εκδηλώσεις μνήμης στον Γράμμο.
 Οι επιθέσεις δεν εμπόδισαν την Μαρία Αντωνίου να καταθέσει στεφάνι λέγοντας ότι «δεν σας φοβάμαι και δεν με τρομάζετε». Την φραστική επίθεση φέρεται να την δέχθηκε η βολευτής της ΝΔ από τον Η. Παναγιώταρο.

Αντίθετη άποψη με αυτή που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο , έχει η Χρυσή Αυγή για το περιστατικό σήμερα στο Βίτσι. Μέσα από την σελίδα τους οι χρυσαυγίτες επιτίθενται στην Μαρία Αντώνίου και τον Βαγγέλη Μειμαράκη, λέγοντας πως
"Προφανώς μας περνάνε για μεγάλους μακάκες, αφού για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μερίμνησε ο πρόεδρος της βουλής, ο βαρύμαγκας ο Μεϊμαράκης, και την έστειλε σαν εκπρόσωπο της βουλής! Οι ίδιοι δηλαδή που τόσα χρόνια μιλάνε για γιορτές μίσους και δεν τολμούσαν ούτε καν να αναφέρουν τις λέξεις Βίτσι και Γράμμος -μη τυχόν και προσβληθούν οι απόγονοι των κομμουνιστοσυμμοριτών αριστεροί- θυμήθηκαν (ας όψεται η άνοδος της Χρυσής Αυγής) πως εκεί δόθηκαν οι νικηφόρες μάχες που κράτησαν ελεύθερη την Πατρίδα, για να βρίσκονται οι πρασινοκοκκινομπλέ στα βουλευτικά έδρανα, να τρώνε με χρυσά κουτάλια και να χοντραίνουν!"
Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται πως "Κάποια γελοία παπαγαλάκια της ΝΔ διαδίδουν στο διαδίκτυο ότι η βουλευτίνα τους ΝΔ "αγνόησε τις έντονες αποδοκιμασίες και κατέθεσε στεφάνι"... ποιο στεφάνι; έτσι το λένε τώρα το "τρεχάτε ποδαράκια μου;"
και καταλήγει λέγοντας "Μηδενική ανοχή σε όσους διέλυσαν την χώρα!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...