Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθη η..κουμπάρα του Μεϊμαράκη.



Συνελήφθη την Πέμπτη στην Κιφησιά, την ώρα που πήγαινε τα παιδιά της στο σχολείο, η Ρεβέκκα Σκαφτούρα, πρώην σύζυγος του επιχειρηματία Γιάννη Καρούζου μετά από ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί εναντίον της από τον ανακριτή.
Η συλληφθείσα κατηγορείται, μαζί με τον πρώην σύζυγό της που βρίσκεται ήδη στη φυλακή, για φοροδιαφυγή ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, ηθική αυτουργία σε απιστία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, μέσα από αγοροπωλησίες ακινήτων και offshore εταιρείες.
Η Ρ. Σκαφτούρα μετά της σύλληψή της οδηγήθηκε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση απ' όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία της.

Η Ρ. Σκαφτούρα σε συνεντεύξεις της είχε διαχωρίσει τη θέση της από τον πρώην σύζυγό της όταν ο κτηματομεσίτης Ιωσήφ Λιβανός αλλά και ο επιχειρηματίας Γιώργος Ζωγραφάκης κατήγγειλαν ότι εταιρείες του ομίλου Καρούζου εμπλέκονται σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος καθώς και σε επισφαλή δάνεια από τέσσερις τράπεζες που αγγίζουν τα 300 εκατομμύρια ευρώ.
Το όνομά της ωστόσο υπάρχει σε συμβόλαια αγοραπωλησιών, ενώ ήταν και μέλος της διοίκησης σε πολλές εταιρείες του Ομίλου Καρούζου.



Εμείς έχουμε ένα ακόμη αναπάντητο ερώτημα . Πόσα εκατομμύρια έδωσε η Πειραιώς του Σάλλα στον Καρούζο χωρίς εγγυήσεις;  Kαι ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο ; μέχρι στιγμής… ουδείς είναι στον… Κορυδαλλό. .


Στα χέρια του… Ζωγραφάκη, η περιουσία του Καρούζου.





Λιβανός, Ζωγραφάκης, Καρούζος: ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό στενοί συνεργάτες. Και ξαφνικά έγιναν εχθροί και ανάμεσά τους ξέσπασε πραγματικός πόλεμος!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...