Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Καρατζαφέρης: Ευτυχώς έφυγαν οι ... μαύρες γάτες από το κόμμα μου. ….Έμειναν όμως οι… σουπιές



Τη λύση της συνεννόησης με σκοπό την αλλαγή της πολιτικής χωρίς εκλογές, προτείνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Tι ρε χοντρέ; Tύπου ..Παπαδήμου;
«Είμαστε μεγάλα παιδιά και μπορούμε να …συνεννοηθούμε. Βάζει και τον εαυτόν του ..μέσα από το..παράθυρο. . Οι εκλογές θα προσθέσουν δυσκολίες. Το ότι ακολουθούμε λάθος πολιτική το ομολογούν και εκείνοι που τη σχεδίασαν και είναι έγκλημα να συνεχίζουμε μια λάθος πολιτική», είπε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε κατά την επίσκεψη του στην 78η ΔΕΘ, βλέποντας ότι δεν βλέπει βουλή ούτε με το κιάλι.
Εξάλλου, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι τάζει στον κόσμο επαναφορά στο επίπεδο ζωής πριν από την κρίση και σημείωσε πως σε κάποιες συνιστώσες του υπάρχουν «ακραίες συμπεριφορές».
Εμφανίστηκε απαισιόδοξος για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και τόνισε ότι κάποτε πρέπει να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός για το ζήτημα. Δηλαδή συνεχίζει αμετανόητος την μαλακία για ..δημοψήφισμα.
Σχετικά με την πορεία του κόμματός του δήλωσε ότι είναι «εξαιρετικά καλή», έχει οργανωθεί κι έφυγαν από αυτό διάφορες «μαύρες γάτες», όπως είπε χαρακτηριστικά,… τις οποίες είχε μπουκώσει για τα καλά.
Τέλος σε ερώτηση ποιον θα στηρίξει ο ΛΑΟΣ για υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης απάντησε ότι δεν έχει ακόμα  αποφασίσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...