Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιος ….ελεύθερος συριακός στρατός ρε τσανακογλύφτες; Μισθοφορικά ρεμάλια του κερατά είναι.



"Αδιαφορούμε πλήρως και θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για να ανατρέψουμε το καθεστώς", δήλωσε ο ηγέτης του Στρατού.

Ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός απέρριψε σήμερα την αμερικανο-ρωσική συμφωνία για το συριακό χημικό οπλοστάσιο λέγοντας ότι αυτή δεν θα επιλύσει τη συριακή κρίση και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να μάχεται για την ανατροπή του προέδρου Άσαντ.

"Η ρωσο-αμερικανική πρωτοβουλία δεν μας αφορά. Το μόνο που κάνει είναι να προσπαθεί να κερδίσει χρόνο", δήλωσε ο ηγέτης του Στρατού, ο στρατηγός Σαλίμ Ιντρίς.

"Αδιαφορούμε πλήρως για αυτή την πρωτοβουλία και θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για να ανατρέψουμε το καθεστώς", είπε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου στην Κωνσταντινούπολη...
ΑΠΕ – ΜΠΕ
Εκατοντάδες ακραίοι ισλαμιστές καταφθάνουν από τη Σαουδική Αραβία, την Υεμένη και την Αίγυπτο ως ενισχύσεις των ισλαμιστών πολιτοφυλάκων ώστε να "αντιταχθούν" σε ενδεχόμενη διεθνή επέμβαση στη Συρία, σύμφωνα με πηγές των ισλαμιστών.

Σύμφωνα με πηγές στην Ιορδανία, τουλάχιστον 1.500 ξένοι τζιχαντιστές πέρασαν στο συριακό έδαφος μέσω της Τουρκίας και της Ιορδανίας τις δύο τελευταίες εβδομάδες.

"Πιστοί από τον αραβικό και μουσουλμανικό κόσμο έχουν πάρει τα όπλα και έχουν συμπαραταχθεί μαζί μας για να αποτρέψουμε μια αμερικανο-σιωνιστική συνωμοσία στη Συρία", δήλωσε ο Αμπου Γιαχίχα αλ-Λίμπι, διοικητής του Ισλαμικού Κρότους του Ιράκ και της Συρίας, οργάνωσης που έχει διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα και επί του παρόντος έχει τη βάση της κοντά στο Χαλέπι.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΡΑΚ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ..............
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...