Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Περάστε το νομοσχέδιο διότι δεν μπορούμε να βγάλουμε εκτός νομού την χρυσή αυγή.



Αυτό θα είναι το ψευτοδίλημμα που θα τους κάνει να ψηφίσουν το νομοσχέδιο.

 Δεν περνάει από τη Βουλή φωνασκούν τα πρόβατα το "αντιρατσιστικό" αν δεν μπει με σαφήνεια όρος συμπερίληψης στα εγκλήματα πολέμου τα οποία θα κολάζονται ποινικά, σε περίπτωση  άρνησης και των "γενοκτονιών αναγνωρισμένων από την ελληνική Βουλή", δηλαδή της Γενοκτονίας των Ποντίων, των Ελλήνων της Μ.Ασίας και του εν γένει ελληνισμού της καθ΄ ημάς Ανατολής.

Στις 6-6-2013, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, έφερε στη Βουλή πρόταση νόμου της ΝΔ που ανέφερε ρητά "γενοκτονιών αναγνωρισμένων από την ελληνική Βουλή", η οποία όμως, την ημέρα που κατετέθη η πρόταση της κυβέρνησης, όλως ...μυστηριωδώς, εξηφανίσθη!

Αργότερα, βουλευτές της ΝΔ με πρωτεργάτη τη φωνή των ποντίων στο Κοινοβούλιο, βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη, δήλωσαν ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να ψηφίσουν το ν/σ, εάν δεν προστεθεί η φράση  "γενοκτονιών αναγνωρισμένων από την ελληνική Βουλή".

Επειδή είναι βέβαιο ότι ο Υπουργός ...ζορίζεται πολύ να μιλήσει για τη γενοκτονία των ποντίων, αφού μας μαλώνουν οι Τούρκοι, περιμένουμε ότι το νομοσχέδιο θα περάσει ως έχει, και όποιος αναφερθεί σε γενοκτονία ποντίων, αρμενίων κ.λ.π θα..διώκετε  .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...