Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Για να πούμε και του στραβού το δίκιο ..φταίνε και οι Ηρακλειώτες που ψηφίζουν τυχάρπαστους και νονούς της νύχτας .





Στις σημερινές μπόρες το Ηράκλειο έγινε...Βενετία και οι Ηρακλειώτες μπρος στην απελπισία τους ανέβηκαν στις...βάρκες- συγνώμη στα αυτοκίνητα που έμεναν στους δρόμους! Μόνο τα κουπιά τους έλειπαν! Eλπίζουμε να τα χορηγήσει ...δωρεάν η δημαρχάρα,η εστω να βάλει στην κυκλοφορία μερικές βάρκες για εξηπηρέτηση των ..ψηφοφόρων του.
Μπορεί από το πρωί να έχουν... ανοίξει οι ουρανοί σε Χανιά και Ηράκλειο προκαλώντας σωρεία προβλημάτων (δείτε εδώ), ωστόσο φαίνεται ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Οι τοπικοί άρχοντες έβαλαν τα παπαγαλάκια να κραυγάζουν ότι φταίει ο κακός μας ο καιρός επειδή έριξε πολλά …χιλιοστά βροχής .Για τα βουλωμένα φρεάτια ,τα μαϊμού έργα με σωλήνες του κόλου ..πεντάποντες αφού έφαγαν τα λεφτά οι μίζες ..μούγκα.   
Τελείως αθωράκιστες παραμένουν αρκετές περιοχές του Ηρακλείου σε βροχές και καταιγίδες, αφού δεν έγιναν αντιπλημμυρικά έργα. Η  νεροποντή που σημειώθηκε σήμερα δείχνει για άλλη μια φορά πως κάθε χρόνο οι ίδιες περιοχές στο Ηράκλειο παραμένουν αθωράκιστες από πλευράς αντιπλημμυρικής προστασίας εξαιτίας της πολιτικής που ακολούθησαν και εξακολουθούν να εφαρμόζουν όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν από αυτόν τον τόπο. Οι εργαζόμενοι, οι λαϊκές οικογένειες βιώνουν με τον χειρότερο τρόπο τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής, μετά από την έντονη νεροποντή, παρά τις διαβεβαιώσεις – υποσχέσεις των τυχάρπαστων αρμοδίων αρχών για επίλυση των προβλημάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...