Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ο κύριος υπουργός δεν θέλει να τον….. μιμούνται.



Αντί ο… αλανιάρης Κικίλιας να αντιδράσει άμεσα και να ξηλώσει τον ναζιστή διοικητή της Ύδρας απαιτεί από αξιωματικούς με επιτυχίες στο ενεργητικό τους να εγκαταλείπουν την αίθουσα με το επιχείρημα ότι τον προσβάλλουν επειδή φοράνε πουκάμισο. Το λέει ποιος; Aυτος που έχει ξεφτιλίσει την υπουργική ενδυμασία με τα κοντομάνικα μπλουζάκια πόλο, και τα ξεζωσμένα πουκάμισα. Μόνο με ..μαγιό δεν έχει κάνει…. επίσημη επίσκεψη.
Συνέβη πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη όταν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης που μας έχει συνηθίσει με τις χαλαρές εμφανίσεις ζήτησε από αξιωματικό να εγκαταλείψει την αίθουσα με το επιχείρημα ότι δεν φοράει τη στολή του, παρότι το πουκάμισο ήταν μέρος της θερινής στολής. Εντελώς συμπτωματικά ο εν λόγω αξιωματικός είχε εξαρθρώσει την περίφημη συμμορία Καραμπέρη που εμπλέκονταν σε τοκογλυφίες ενώ η συμμορία είχε στενές σχέσεις και με το ΛΑΟΣ.
Δεν ήταν μόνο αυτή η επιτυχία του συγκεκριμένου αξιωματικού ο οποίος προφανώς δεν ανήκει πολιτικά στους νεοναζί. Ο Κικίλιας όμως τον επέπληξε με πολύ άκομψο τρόπο.
Τέτοια βλέπουν τα κομάντο του ΣΥΡΙΖΑ και όταν έλθουν με τα κονσερβοκούτια στην εξουσία ως άλλοι τζιχαντιστές θα καθαρίσουν τα Σώματα Ασφαλείας από τα φασιστοειδή.
Μιλάμε για μεγάλο μακελειό καθώς όσο καθυστερούν οι εκλογές αυξάνεται η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από την ΝΔ.
Ειδικά μετά από την φτωχή εμφάνιση του Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος τρέμοντας την Μέρκελ το μόνο που έδωσε ήταν το πετρέλαιο θέρμανσης.
Έρχεται λοιπόν το Μεγάλο Μακελειό.
Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνει καθημερινά ονόματα φασιστοειδών στο σκληρό δίσκο της Κουμουνδούρου.
Ο αστυνομικός διοικητής της Ύδρας να χαιρετάει ναζιστικά μπροστά από το τρένο της χιτλερικής Γερμανίας στο μουσείο συγκοινωνιών της Νυρεμβέργης.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αστυνομικός μπαίνει στο στόχαστρο ερευνών. Σε βάρος του έχουν υπάρξει καταγγελίες ότι παρέστη και πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο στην κηδεία του δικτάτορα Παπαδόπουλου, ενώ, η ΕΔΕ που είχε πραγματοποιηθεί τότε δεν τον καταδίκασε λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.
Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως πέρα από τις φιλοχουντικές του απόψεις που ήταν γνωστές στους ανωτέρους του, είχε σύμφωνα με την αστυνομία στο παρελθόν βιαιοπραγήσει σε βάρος συναδέλφου του και για τον λόγο αυτό του είχε επιβληθεί καθυστέρηση βαθμού.
Παρόλα αυτά οι Δένδιας και Κικίλιας τον διατηρούσαν στη θέση του.
Έρχονται τα κονσερβοκούτια…

πηγή


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

" τα κομάντο του ΣΥΡΙΖΑ όταν έλθουν με τα κονσερβοκούτια στην εξουσία ως άλλοι τζιχαντιστές θα καθαρίσουν τα Σώματα Ασφαλείας από τα φασιστοειδή"
Μη φοβασαι ρε φίλε,
εχει κατι λέρες κι ο ΣΥΡΙΖΑ ...
άσε δε μας σωζει τίποτα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...