Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Αχ αυτή η Λίστα…. Μπ.. οργιανς



Kαλά ο… Παπαδόπουλος, που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ξεχνώντας τα 150αρια που ζητούσε για κάθε επεισόδιο στην (παλιά) ΕΡΤ. Αλλά αυτές οι αδερφές…Μαγγίρα, που βρήκαν και έστειλαν από 1,5 εκατ. ευρώ στην Ελβετία; Τόσο καλά λεφτά έχει να παρουσιάζεις καμία εκπομπή και να παίζεις σε κανένα θεατρικό;
Αυτή η λίστα Μπόργιανς, θα μας τρελάνει τελείως. Έχει μέσα της …Παναγιάς τα μάτια και του Θεού κήρυκες (παπάς με 2 χαρτιά στην Ελβετία).

 Στην εξόφληση των προστίμων που του καταλογίστηκαν ύψους 3,5 εκατ. περίπου ευρώ προχώρησε σήμερα Τρίτη ο πρώην συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπα..σταύρος, τονίζοντας ότι θα προχωρήσει στην άσκηση όλων των προβλεπόμενων από τη νομοθεσία ενδίκων ενεργειών για να ακυρωθεί το σχετικό πρόστιμο.

Η δήλωση του Σταύρου Παπα..σταύρου
Προχώρησα σήμερα, για λόγους συμμόρφωσης στις διατάξεις που προβλέπουν την καταβολή ταμειακά βεβαιωμένων ποσών, στην εξόφληση των προστίμων που μου καταλογίσθηκαν άδικα για τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο δεν ήμουν δικαιούχος.
Με βάση ένα κατασκευασμένο «στοιχείο», αγνώστου ταυτότητας και προέλευσης, επιχειρήθηκε η προσωπική και επαγγελματική μου διαπόμπευση. Η καταβολή έγινε μέσω δανείου που αναγκάστηκα να πάρω από τον πραγματικό δικαιούχο του λογαριασμού καθώς προσωπικά ουδέποτε απέκτησα ούτε και διαθέτω τέτοιο ποσό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤ ΔΡΑΧΜ. Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ? ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ? ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ Κ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...