Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει. Υπάρχει εισαγγελέας και αστυνομία στο ΗΡΑΚΛEIΟ;





ΑΙΣΧΟΣ….Πάρτε μέτρα γιατί θα το κοινοποιήσουμε σε όλους τους Τουρς οπερεϊτορς για να «διαφημίσουμε» την πόλη.

Κολαστήριο ζώων, σε περιοχή λίγο έξω από το Ηράκλειο φέρνει στο φως η εκπαιδευτικός και δημοτική σύμβουλος των Ενεργών Πολιτών, Μαρία Καλουδιώτη. Η ίδια όπως αναφέρει σε ανάρτηση της στο facebook, κατέθεσε ήδη μήνυση και περιμένει να επέμβει εισαγγελέας ενώ παρουσιάζει εικόνες από το μέρος αυτό.
Στην ανάρτηση της σημειώνει:
"Η ΛΕΞΗ ΚΟΛΑΣΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑ
Ναι, δικό μου είναι το βίντεο, ήλπιζα να επέμβει εισαγγελέας. Παρήλθε το 48/ωρο(για αυτόφωρο) και δεν είδα φως (γι αυτό και η διατήρηση της ανωνυμίας μέχρι στιγμής). Η μήνυση έγινε Τετάρτη μεσημέρι κατά τις 14:30.
Νομίζω πως τώρα πρέπει να δράσουμε διαφορετικά. Ο λόγος ανήκει σε όλους μας.....Πήγα εκεί μετά από τηλεφωνική κλήση και κατάπια τη γλώσσα μου από το θέαμα. Νηστικά σκυλιά, εγκαταλελειμμένα, σε βουνά κοπράνων, να πίνουν νερά μέσα στη μούχλα(που είχαν ν αλλαχτούν πολλές μέρες),να κατασπαράζουν σκυλί σε αποσύνθεση!!! Όσοι παρουσιαστούν και πουν πως αυτή είναι η φροντίδα που τους προσέφεραν μετά τις κατασχέσεις τους, αφήνονται στην κρίση σας.....Ότι και να ισχυριστούν καταρρέει από μόνο του!
Η αστυνομία ήλθε επί τόπου και πήρε βίντεο κι αυτή. Επί τόπου πληροφορήθηκε την ιδιοκτησία του χώρου καθώς ποιανού κατοχής είναι τα σκυλιά . ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ (τόπος, οδός, αναγνώριση σκύλου που κατασχέθηκε, ονόματα, κλπ). Τη Δευτέρα που θα πάρω και αντίγραφο από το βιβλίο συμβάντων θα ξαναμιλήσουμε! Κάθε τι στην ώρα του!!!"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...