Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Έρχεται βίαιη επιστροφή στην δραχμή.



Σύμφωνα με την εφημερίδα “Αγορά”, μαζί με το φορολογικό και το ασφαλιστικό πρέπει να περάσει από τη Βουλή και το νομοσχέδιο για το νέο Ταμείο αποκρατικοποιήσεων.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, υπάρχει ήδη προσχέδιο στο γραφείο του Τσακαλώτου, το οποίο προβλέπει ότι ο πρόεδρος του Ταμείου θα ορίζεται από τους δανειστές, δηλαδή θα είναι ξένος, ενώ στα περιουσιακά στοιχεία προς πώληση εντάσσονται ολόκληρο το ΤΑΙΠΕΔ, οι τράπεζες, οι θυγατρικές τους, οι ΔΕΚΟ και όλα τα κρατικά ακίνητα!
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το νέο Ταμείο θα έχει έδρα την Αθήνα, αλλά ουσιαστικά θα διοικείται από το… Λουξεμβούργο και τους εταίρους! Το εποπτικό διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου θα είναι πενταμελές. Τα τρία μέλη θα επιλεγούν από την κυβέρνηση και τα δύο από την Κομισιόν και τον ESM, με δικαίωμα όμως να ορίσουν εκείνοι τον πρόεδρο, είτε Έλληνα είτε ξένο!
Υπενθυμίζεται ότι με βάση τη συμφωνία του περασμένου Ιουλίου, σε ορίζοντα 30ετίας στο Ταμείο πρέπει να δημιουργηθεί αποθεματικό 50 δισ. ευρώ, που θα χρησιμοποιηθεί ως αντιστάθμισμα του τρίτου δανείου που έλαβε η Ελλάδα το καλοκαίρι.


Πες-πες όλο και κάτι μένει για τους αδαείς.

Έρχονται ιδιωτικοποιήσεις, άπλετο ξεπούλημα και πλήρης εξαΰλωση της έννοιας της κυριαρχίας της χώρας μας, οριζόντια και κάθετα. Η δήθεν Ελληνική κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα σε κανένα θέμα. Στήνει Νέα Συρία στην Ελλάδα. Η αντιπολίτευση είναι σκέτα σκουπίδια. Το παρόν πολιτικό σύστημα της Ελλάδας δεν εκπροσωπεί τον Ελληνικό λαό. Άλλους εκπροσωπεί και είναι γνωστό ποιοί είναι.

Την ώρα που ο Τσίπας αναζητά «μπακάλικες» λύσεις για να κατευνάσει την οργή των αγροτών, των ελεύθερων επαγγελματιών και των υπόλοιπων κοινωνικών τάξεων, οι δανειστές ξαναγράφουν το 3ο μνημόνιο και μάλιστα με ακόμα σκληρότερους όρους αφού η χωρίς αποτέλεσμα διαπραγματευτική περιδίνηση του  Τσίπρα έχει στεγνώσει κυριολεκτικά την ελληνική οικονομία.
Την αυστηροποίηση του ήδη ψηφισθέντως 3ου μνημονίου την ανακοίνωσε ξεκάθαρα ο Πολ Τόμσεν και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθει νέο σοκ για την δήθεν ελληνική κυβέρνηση και κατ’ επέκταση για τον ελληνικό λαό.
Οι δανειστές αναμένεται να «ξηλώσουν» επί τα χείρω το ασφαλιστικό του Κατρούγκαλου και ο εκβιασμός από την πλευρά τους θα γίνει με κλειστά σύνορα.
Όπως ακριβώς έγινε για να περάσει το τρίτο μνημόνιο. Έκλεισαν οι τράπεζες και πέρασε το μνημόνιο.
Αυτή τη φορά θα κλείσουν τα σύνορα και θα περάσουν όλες οι απαιτήσεις των δανειστών.
ΔΝΤ και Ε.Ε. είναι πλέον έτοιμοι να ζητήσουν σφαγή στις συντάξεις και νέα μέτρα για τα επόμενα χρόνια αφού τα λεφτά από το 3ο μνημόνιο δεν επαρκούν ούτε για τα βασικά.
Δυστυχώς η ταλαιπωρία του ελληνικού λαού δεν έχει λάβει τέλος. Ο Τσίπρας θα μας ταλαιπωρήσει με νέο κύκλο δήθεν διαπραγματεύσεων, όπως έκανε το περασμένο καλοκαίρι για να βάλει τελικώς φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του σε όλα. 
Θα τον αφήσουμε;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα τον Γαμ@σουμαι στο νταου πεντελης δεμενος μεταλα παιδια

iojik είπε...

Επιστροφή στη δραχμή ,με αυτόν τον ανίκανο,τεμπέλη και καλομαθημένο λαό, σημαίνει 3.000.000 νεκροί σε 2 μήνες. Απλά πράματα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...