Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

«Τα λουλούδια στην «κυρία» από μένα, για τον διορισμό μου».



Ποιος είπε ότι η πολιτική δεν είναι τέχνη; Η περίπτωση νεαρού τραγουδιστή, ο οποίος από αυτή την εβδομάδα συγκαταλέγεται στους στενούς συνεργάτες του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, μετά τον διορισμό του στο γραφείο του, είναι χαρακτηριστική.
Πρόκειται για τον Γιώργο Ζάμπα, ο οποίος τα πρωινά περνά το κατώφλι του Κοινοβουλίου για να εργαστεί ως μετακλητός υπάλληλος, ενώ το βράδυ διασκεδάζει με δικά του άσματα, αλλά και επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών, τους θαμώνες νεολαιίστικων μουσικών κέντρων εν μέσω λουλουδοπόλεμου. Πρόκειται ουσιαστικά για ακόμη μία πρωτοτυπία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και δη του... μερακλή προέδρου του Κοινοβουλίου. Βλέπετε, μετά τους ανιψιούς, τις θυγατέρες, τους γιους, τις συζύγους, ακόμη και τις συντρόφους, οι κυβερνώντες είπαν να βολέψουν και αυτούς που τους διασκεδάζουν ποικιλοτρόπως.
Εξάλλου, οι γνωρίζοντες λένε πως κάποιες φορές, κυρίως τις Παρασκευές, αφού ολοκληρώνεται η συνεργασία τους στη Βουλή, ο Νίκος Βούτσης προτρέπει τους άλλους συνεργάτες του να χαλαρώνουν με τα τραγούδια του συμβούλου του. Με στυλ που θυμίζει Παντελή Παντελίδη, ο οποίος είναι και το είδωλό του, όπως λέει στις παρέες του, ο Γιώργος Ζάμπας προσπάθησε πολύ, αλλά δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να κάνει την καριέρα του δημοφιλούς καλλιτέχνη. Κάπως έτσι, μιας και είναι ακόμα νέος, είπε να βρει και δεύτερη δουλειά, αφού και τα κονέ του στο κυβερνητικό στρατόπεδο θα μπορούσαν να του ανοίξουν διάπλατα μια πόρτα στη δισκογραφία και στα κορυφαία στέκια της αθηναϊκής νύχτας. Άλλωστε, η «έμφυτη» τάση που δείχνει ο ΣΥΡΙΖΑ στα ρουσφέτια αποτελεί διαβατήριο για όλους τους επαγγελματικούς τομείς. Ιδίως όταν έχεις τη χαρά να βρίσκεσαι στο επιτελείο του τρίτου τη τάξει πολιτειακού παράγοντα της χώρας.
 Ένθετο SECRET -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...