Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Την ημέρα των ερωτευμένων διάλεξαν για να… «ερωτευτούν» ο Γιώργος και ο Νίκος..



Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος ανακοίνωσε την πολιτική συνεργασία - συμπόρευση  του με τον  Γιώργο Καρατζαφέρη με απώτερο σκοπό την συγκυβέρνηση της χώρας , μετά την διαφαινομένη θριαμβευτική νίκη τους στις επόμενες εκλογές.
Η γνωστοποίηση της πολυαναμενόμενης συμμαχίας τους, έγινε στους παρευρισκομένους το μεσημέρι της Κυριακής κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της πίτας του ΛΑΟΣ στο ξενοδοχείο Royal Olympic, δίχως όμως κανείς τους να ξεκαθαρίσει τι είδους συνεργασία θα προκύψει.
Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης, στην ομιλία του, αποδέχθηκε το "προσκλητήριο" συνεργασίας του κ. Νικολόπουλου, ευχαριστώντας τον παράλληλα για την τιμή που του έκανε, να του εμπιστευτεί το πολιτικό του μέλλον...
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παρατηρήθηκε κοσμοσυρροή και, όπως έλεγαν στελέχη του ΛΑΟΣ , "ο κόσμος είναι τριπλάσιος σε σύγκριση με την τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος".. λόγω και της προσχώρησης-συνεργασίας  με το ΛΑΟΣ του μέγιστου πολιτικού ανδρός Νικολόπουλου. Μετά και από αυτή την ευχάριστη εξέλιξη, αναμένουν αθρόα εισροή στελεχών από όλα τα κόμματα, αφού η συμμαχία αποκτά δυναμική μεγάλης νίκης στις πιθανολογούμενες εκλογές .
Εμείς πάντως θα αναμένουμε με αγωνία  να δούμε το επόμενο διάστημα, ποια μορφή θα πάρει η συνεργασία των δύο μεγάλων πολιτικών ανδρών, γιατί μέχρι στιγμής είμαστε στα «αρραβωνιάσματα» . Όταν θα έρθει ο γάμος, θα αρχίσουν τα δύσκολα.
Μπορεί το προξενιό να έγινε στην «Βιβλιοθήκη» του Κολωνακίου, αλλά από τον καφέ μέχρι την εκλογική συμμαχία και πολιτική συμπόρευση, η απόσταση είναι μεγάλη.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρ΄τον ένα, χτύπα τον άλλον. Βρήκε ο Φίλλιπος τον Ναθαναήλ.

Ανώνυμος είπε...

Πολιτικά ρετάλια σε σύμφωνο συμβίωσης. Φτιάξε καμμιά υπεράκτια ρε γαλατά κι άσε τις πολιτικές αλλαξοκολιές με τον χριστιανό -θεός να τον κάνει - λεωφορειούχο.

Ανώνυμος είπε...

Την επικοινωνια του λ.α.γ.Ο.Σ ανελαβε ο Πανοs...
www.e-alitheia.gr/post/18597/
την αστρατευτη φυγοστρατη κυλοτα τον πλαστογραφο την ρωποπερπηρηθρα την εκλασε....

Unknown είπε...

Να φτιάξουμε μια νέα δημιουργική πατριωτική συμμαχία...

https://youtu.be/QyyC_O2auvs

Κάτι σείεται στη… φτέρη της Δεξιάς

http://www.iapopsi.gr/%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CF%83%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%86%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%AC%CF%82/

Ανώνυμος είπε...

το νεο λογοτυπο Λ.Α.γ.Ο.Σ
Λακεδεs Αποβρασματα γ@μημενεs Οφσοροδοξεs Σκ@τοκουραδεs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...