Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

«Δεν θα γίνω καραγκιόζης ανεβαίνοντας σε τρακτέρ».



Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για το ζήτημα των αγροτών, του προσφυγικού, αλλά και του ασφαλιστικού εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Αναφερόμενος στο λαθρο-προσφυγικό και αγροτικό μεταξύ άλλων είπε :
«Στο μεταναστευτικό έπρεπε από την αρχή να μπει κάποιος που γνωρίζει το πρόβλημα. Πρέπει να υπάρξει καινούριο εισπρακτικό σύστημα για το ασφαλιστικό και το αγροτικό με 13% φόρο στις ομάδες των συνεταιρισμών. Οι αγρότες πρέπει να φορολογούνται με βάση την παραγωγή τους. Αν η παραγωγή δεν επιστρέψει στο ελληνικό χωράφι θα ζούμε πάντα με δανεικά».
«Δυστυχώς υπάρχει και ο παλαιοαγρότης» είπε και συνέχισε: «Το μέλλον της αγροτιάς δεν είναι ο "παλαιοαγρότης" που είχαν επιβάλλει οι υπουργοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Αδικημένοι είναι οι νέοι παραγωγοί» ενώ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του κ. Τσίπρα: «Είναι καραγκιόζης ο πολιτικός που ανεβαίνει στο τρακτέρ και υπόσχεται πράγματα. Δεν θα γίνω καραγκιόζης. Για να φύγει η χώρα πρέπει να έχει παραγωγή, που θα συνδέσει με το τουριστικό προϊόν. Ποια είναι η πρότασή τους για το ασφαλιστικό; Αυτοί που θα δουλεύουν θα πληρώνουν αυτούς που δεν δουλεύουν;».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΑΛΛΑ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΕ ΤΡΙΚΥΚΛΟ !!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...