Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, οι Ηρακλειώτες με τα ναρκωτικά, στο πάρτι.



Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν σήμερα μετά την απολογία τους στον ανακριτή Ηρακλείου οι δύο άνδρες, 41 και 31 χρονών που συνελήφθησαν το Σάββατο και φερόταν από την ΕΛΑΣ ως οι διοργανωτές του κλειστού πάρτι με ναρκωτικά που επρόκειτο να γίνει σε μπαρ του Ηρακλείου.
Επίσης η γυναίκα και ο άνδρας από τα Χανιά ηλικίας 41 χρονών που εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς στο σπίτι του 41χρονου φερόμενου ως διοργανωτή του πάρτι, να έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, αναμένεται να δικαστούν την Πέμπτη στο Αυτόφωρο αφού αναβλήθηκε η δίκη τους που επρόκειτο να γίνει σήμερα.
Το ζευγάρι από τα Χανιά αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος ενώ οι δυο Ηρακλειώτες θα περάσουν το κατώφλι του Ανακριτή αντιμετωπίζοντας κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση των ναρκωτικών που εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές κατά τη διάρκεια εφόδου στα σπίτια τους μετά από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών. 
Το αποτέλεσμα των ερευνών επιβεβαίωσε τις αρχικές πληροφορίες αφού βρέθηκαν ποσότητες έτοιμες προς διάθεση και χρήση από τους «σπέσιαλ» θαμώνες, οι οποίοι θα χόρευαν «φτιαγμένοι» στους ρυθμούς της τέκνο μουσικής. Οι έρευνες όμως έκρυβαν και μία ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη στους αστυνομικούς, οι οποίοι δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για την «διείσδυση» των ναρκωτικών ακόμα και σε πρόσωπα, τα οποία θεωρητικά θα έπρεπε να είναι υπεράνω πάσης υποψίας από τέτοιου είδους εξαρτήσεις.

Στο σπίτι του γνωστού Ηρακλειώτη και εκ των συνδιοργανωτών του πάρτι εντόπισαν ένα ζευγάρι, το οποίο περιγράφεται ότι ήταν σε κατάσταση «λιώμα» από την χρήση ναρκωτικών ουσιών. Πρόκειται για άτομα ηλικίας 41 ετών, τα οποία είχαν έρθει από τα Χανιά μόνο και μόνο για να παραβρεθούν στο πάρτι, το οποίο ήταν πριβέ και οι κρατήσεις γίνονταν μέσω διαδικτύου.

Αυτό που εξέπληξε τους αστυνομικούς είναι η επαγγελματική ιδιότητα της γυναίκας, η οποία είναι στέλεχος σε πασίγνωστη κοινωνική δομή που ασχολείται με το παιδί. Αξιωματικός της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου ανέφερε στο Cretalive ότι ακόμα και σήμερα η γυναίκα δείχνει να μην έχει επαφή με το περιβάλλον λόγω της εκτεταμένης χρήσης των ναρκωτικών που είχε κάνει με τον σύντροφο της.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση με πολλές πτυχές για την οποία δούλεψε μεθοδικά το σύνολο (όσοι δηλαδή αστυνομικοί έχουν απομείνει!) της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.
Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο πριβέ πάρτι διοργάνωσαν πέντε άτομα, ανάμεσα στους οποίους και ο ένας εκ των συλληφθέντων, ενώ θα ακολουθούσε, όπως λένε, και πάρτι «οργίων» καθώς είχαν κλειστεί δωμάτια από ομάδες θαμώνων, οι οποίοι είχαν κάνει τη σχετική κράτηση.

Στο σπίτι του γνωστού Ηρακλειώτη βρέθηκε μεγάλη ποσότητα χασίς, πολλά αυτοσχέδια τσιγαριλίκια έτοιμα προς χρήση από τους «πριβέ» θαμώνες αλλά και ποσότητα κεταμίνης. 

Αυτό είναι σταγόνα στον Ηρακλειώτικο …ωκεανό. Στις εκτός πόλης απόμερες βίλες γίνετε της πουτάνας το κάγκελο. Από κρυφές χοντρο-λέσχες, μέχρι… της πρεζομένης «απόρου» κορασίδας το κάγκελο. Και δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Βαστάει χρόνια αυτή η …κωλόνια. Από την δεκαετία του εβδομήντα που πήγαιναν οι μεγαλοκυρίες της πόλης και ψάρευαν δόκιμους από την ΣΕΑΠ. Μετά τα πράγματα εξελίχτηκαν όπως όλα. .    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...