Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Στην Κρήτη κλέβουν μέχρι και τις… μπάρες.



Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, δύο άνδρες ηλικίας 42 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι,  σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 42χρονου στο οποίο επέβαιναν οι δυο άνδρες, βρέθηκε να μεταφέρουν σίδερα, τα οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο, από μπάρες ασφαλείας οδοστρώματος επί της Εθνικής Οδού Ηρακλείου-Λασιθίου.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Κηδεία Παντελίδη: Η Πάολα συντετριμμένη αποχαιρέτησε τον φίλο της, Παντελή



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε έκλεβαν τις σχάρες από τα φρεάτια στους δρόμους και κόντεψε να σκοτωθεί κοσμάκης. Το μεγάλο θέμα όμως είναι οι κλεπταποδόχοι σκραπατζήδες που τα αγοράζουν . Αυτοί θέλουν το κρέμασμα και το λυντσάρισμα διότι είναι συνένοχοι σε φόνο. Το να ξηλώνεις μπάρα είναι σαν να πυροβολείς κάποιον.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...