Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Θάνατος του, η ζωή μου.Σαν χθες, δολοφονήθηκε ο ευπατριδης Γιαννος Κρανιδιωτης, μαζί με το παιδί του, Νίκο. Το «δολοφονήθηκε», δεν το λέμε εμείς. Το είχε ομολογήσει εν βρασμώ ο ελεεινός τότε αρμόδιος υπουργος, Μαντελης. Μετά βεβαίως, το ξέχασε, παρότι ήταν ο πολιτικός προϊστάμενος της έρευνας.
Σήμερα θα αναφερθούμε σε τρεις απίστευτες «συμπτώσεις» που συνδέουν τον Γιώργο Παπανδρέου με την δολοφονία του Γιάννου Κρανιδιώτη. Μήπως και κάποιος φιλοτιμηθεί να ξανανοίξει τον φάκελο του «ατυχήματος», καθότι ο αρμόδιος υπουργός απεδείχθη διεφθαρμένος έως το κόκκαλο.
Σύμπτωση πρώτη: Χάκερς σπάνε την απόρρητη αλληλογραφία της οικογένειας Παπανδρεου. Τα τερατώδη ευρήματα φτάνουν… στα χέρια της Λιάνας Κανελλη η οποία τα δημοσιεύει στο περιοδικό Νέμεσις, κάνοντας ίσως την μεγαλύτερη δημοσιογραφική επιτυχία της μεταπολίτευσης.
Σε ενα γράμμα με εξαιρετικό ενδιαφέρον, ο Νικος Παπανδρεου, αδελφός του Γιώργου Παπανδρεου, στοχοποιεί τον Γιαννο Κρανιδιώτη ως τροχοπέδη για την «προώθηση» του αδελφού του, παρότι και οι δυο ήταν τότε στο ΥΠΕΞ. Υπηρετώντας την πατρίδα. Ποια πατρίδα ο καθένας, είναι το ερώτημα.
Το εν λόγω γράμμα λοιπόν, δεν το στέλνει ο κύριος Νίκος Παπανδρέου σε κάποιον φίλο ή ξάδελφο. Το στέλνει στον Στάνλεϊ Σαϊνεμπάουμ. Ένα γεράκι του βαθέως κράτους των ΗΠΑ. Τον άνθρωπο που έφερε την συμμορία Κλιντον στην εξουσία, συμμορία που τόσο πιστά υπηρέτησε και υπηρετεί ο Γιώργος Παπανδρέου. Ένας άνθρωπος που κάλλιστα θα μπορούσε να παρεξηγήσει το «αγνό ενδιαφέρον» του Νίκου για τον αδελφό του και να κάνει καμιά «κουταμάρα». Εάν λοιπόν δεχθούμε την θεωρία συνωμοσίας για το «ατύχημα», μόνο μια «υπερδύναμη» θα μπορούσε να το προκαλέσει.
Σύμπτωση δεύτερη και τραγικότερη: Στην μοιραία πτήση, θα επέβαινε και ο Γιώργος Παπανδρέου! Όπως είχε ανακοινωθεί σε όλα τα δελτία τύπου… Μισή ώρα όμως πριν την απογείωση, χωρίς καμιά πειστική εξήγηση, ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ! Θα μπορούσε να πει κάποιος οτι τον προστάτεψε ο Θεός, ανάλογα τι εννοεί «Θεό» ο καθένας. Ο Γιωργος Παπανδρεου πάντως, ως ορθολογιστής, δείχνει να έχει τυφλή πίστη στην Κλιντον. Ναι λοιπόν, ο Γιωργος Παπανδρεου είναι ζωντανός για μισή ώρα.
Σύμπτωση τρίτη: Ο Γιωργος Παπανδρεου ως έδειξε η ιστορία, σε αντίθεση με το Φάλκον, απογειώθηκε μετα τον θάνατο του Γιάννου Κρανιδιώτη. Σε δυσθεορατα ύψη. Ώστε να φτάσει να «περιποιηθεί» ως πρωθυπουργός, Ελλάδα και Κύπρο καταστρέφοντας τες. Σε αντίθεση με τον Γιαννο Κρανιδιώτη που ήταν η γραμμή ανάσχεσης στην δολοφονική πολιτική Σημιτη – Παπανδρεου.
Ο κύριος Μαντελης δεν θεώρησε πρέπον να ρωτήσει τον Γιώργο «ποιος θεός τον βοήθησε» και την γλίτωσε. Κανείς δεν τον ρώτησε. Άλλη μια σύμπτωση να έχεις τον Λαδωμένο Μαντέλη πολιτικό προϊστάμενο μι
Olympia.gr  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...