Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Μια ζωή πολιτικοί απατεώνες ήταν, είναι ,και θα είναι.



Διαψεύδει το ΥΠΕΞ φήμες για αλλαγή πρακτικής αναγνώρισης ταξιδιωτικών εγγράφων της ΠΓΔΜ
Ως «ψευδείς και ανυπόστατες» χαρακτηρίζουν πηγές του υπουργείου Εξωτερικών τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας περί δήθεν αλλαγής πρακτικής ως προς την αναγνώριση ταξιδιωτικών εγγράφων της ΠΓΔΜ, τονίζοντας ότι «υστερόβουλοι ισχυρισμοί προφανώς εξυπηρετούν άλλους σκοπούς και συνιστούν κακόβουλη και απαράδεκτη προσπάθεια υπονόμευσης της εθνικής θέσης και των εθνικών συμφερόντων».

Oμως το έγγραφο τους διαψεύδει. Μια ζωή πολιτικοί απατεώνες ήταν, είναι ,και θα είναι.

Με την κίνηση αυτή, το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών και κατ’ επέκταση η ελληνική Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, προβαίνει σε μια ιδιαίτερα επικίνδυνη διολίσθηση ιστορικού αναθεωρητισμού, η οποία ξεπερνά τα όρια της πρόκλησης για το σύνολο των κατοίκων της Μακεδονίας μας, καθώς αναγνωρίζει de facto την Π.ΓΔ.Μ. ως “Δημοκρατία της Μακεδονίας”.
“Αποδεικνύεται στην πράξη ότι μόνο τυχαία δεν ήταν τελικά τα πρόσφατα “λεκτικά ατοπήματα” Κυβερνητικών στελεχών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι αποκάλεσαν, σε δημόσιες τοποθετήσεις τους, το γειτονικό κρατίδιο των Σκοπίων ως “Μακεδονία”,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...