Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Κάιν εναντίον Αβελ.





Το είδαμε κι αυτό! Δυο αδέρφια να έρχονται αντιμέτωπα σε πλειστηριασμό, με τον ένα να χάνει το ακίνητό του και το δεύτερο να το διεκδικεί ... για ένα κομμάτι ψωμί...
Ένα ακίνητο 4 στρεμμάτων με οικία 500 τ.μ. ήταν το "μήλο της έριδος" για δύο αδέλφια, που χθες βρέθηκαν ενώπιος ενωπίω στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου. Η συγγένειά τους δεν εμπόδισε τον ένα αδελφό να διεκδικήσει το ακίνητο του αδελφού του και μάλιστα για ένα ποσό κάτω των 10.000 ευρώ.
Σήμερα λοιπόν στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου 7/06/2017 η διαδικασία εξελίχθηκε επεισοδιακά.
Δυστυχώς η αναλγησία κάποιων από τους "επισπεύδοντας" τσακίζει κόκαλα, καθότι είχαμε να κάνουμε με συγγένεια πρώτου βαθμού, χαρακτηριστικά ο αδελφός διεκδίκησε με δόλο το ακίνητο του αδελφού για ένα ευτελές ποσό κάτω των δέκα χιλιάδων ευρώ.

Το ακίνητο βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου 4 στρεμμάτων με οικία 500 τ.μ. περίπου Οι παρευρισκόμενοι γίνανε μάρτυρες απίθανων συμβάντων.
Ο οφειλέτης αδελφός κάποια στιγμή ένιωσε αδιαθεσία και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ όπου τον παρέλαβε, Ωστόσο η συμβολαιογράφος ονόματι Σφίγγα, συνέχισε απτόητη, έχοντας την προστασία των ματατζήδων και παρ' όλες τις αντιδράσεις εισήλθε στο χώρο για να ολοκληρώσει το "νόμιμο" έργο της αρπαγής πρώτης κατοικίας για ευτελές ποσό χρέους σε σχέση με την αντικειμενική αξία του ακινήτου.

Η έκπληξη ήταν εντός όπου ο έτερος αδελφός την περίμενε έχοντας εισέλθει ώρες πριν χωρίς να έχει γίνει αντιληπτός για να καταθέσει την προσφορά του.! Μέχρι το τέλος της διαδικασίας η προσφορά δεν έγινε γνωστή στο κοινό, γιατί είτε η συμβολαιογράφος προφανώς ενοχλημένη από τη στάση του ακροατηρίου δε φάνηκε να ενδιαφέρεται να τηρήσει τα νόμιμα είτε θεώρησε ότι λειτούργησε εξολοκλήρου στα πλαίσια της νόμιμης "αρπαχτής" έτσι αναχώρησε χωρίς να κάνει γνωστή την προσφορά.
Το κίνημα (ΛΣΣΠ) αποφάσισε να παραστεί με τα μέλη του σαν μάρτυρας κατηγορίας σε μήνυση που θα κατατεθεί από τον πάσχοντα οφειλέτη στηρίζοντας το νόμιμο δικαίωμα του κάθε πολίτη να προστατεύει το νοικοκυριό του που βλέπει να υφαρπάζουν οι σύγχρονοι μαυραγορίτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...