Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Του έμαθαν καλά το παιχνίδι οι δίγλωσσοι αριστερούληδες.



Πρέπει όμως να δώσει πολύ ….κώλο για να αντιστρέψει τις εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί από αυτόν δίγλωσσο που συγκυβερνά μαζί του. Ο Τραμπ τους έχει φακελώσει και κατατάξει.. ΟΛΟΥΣ. Ο ψεκασμένος είναι στην θέση…γλύψε…γλύψε…γλύψε..  
“Η Ελλάδα επεξεργάζεται θετικά την χρονική επέκταση της αμυντικής μας συμφωνίας. Ο Πρωθυπουργός εργάζεται για αυτό όπως και ολόκληρη η κυβέρνηση.
Επίσης εργαζόμαστε για αυτό με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και με τον Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Στρατηγό James Mattis, με τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ και είμαι αισιόδοξος ότι πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε όχι μόνο την επέκταση των δυνατοτήτων της αμυντικής μας συνεργασίας αλλά και μία παράταση για περισσότερα χρόνια”.
Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στην ομιλία του για τα 70 χρόνια του Γραφείου Αμυντικής Συνεργασίας των ΗΠΑ (ODC), σε εκδήλωση που έγινε στην ΛΑΕΔ.
Αυτά τα χρόνια, ήμασταν πάντα στην ίδια πλευρά, ήμασταν στην ίδια πλευρά στους δύο παγκοσμίους πολέμους, ήμασταν στην ίδια πλευρά στον Ψυχρό Πόλεμο, ήμασταν στην ίδια πλευρά στην Κορέα, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, ήμασταν στην ίδια πλευρά στα Βαλκάνια και αυτό ήταν πολύ δύσκολο για εμάς.
Αλλά η επιλογή μας ήταν να συνεχίσουμε να είμαστε με το μέρος σας. Και τώρα είμαστε στην ίδια πλευρά για να αντιμετωπίσουμε την τρομοκρατία που είναι πολύ σημαντικό πρόβλημα για ολόκληρη την Ευρώπη και τη Δύση.
Μετά από τα τελευταία γεγονότα στο Κόλπο, αναμένουμε τον χαρακτηρισμό των Αδελφών Μουσουλμάνων ως τρομοκρατικής οργάνωσης. Αυτό πρέπει να είναι πολύ σημαντικό ώστε οι περισσότερες χώρες να επιλέξουν με ποιου το μέρος θέλουν να είναι. Η Ελλάδα είναι βέβαιο ότι θα είναι με το μέρος των ΗΠΑ. Όλος ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά ότι ο μόνος πραγματικός σύμμαχος της χώρας μας ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Οι άλλοι είναι σύμμαχοι, αλλά είναι μόνο ως πιστωτές χωρίς σεβασμό και αυτό γιατί κάποιοι από αυτούς δεν θα ξεχάσουν ποτέ ότι έχασαν το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο από αυτήν τη χώρα. Για αυτό το λόγο θέλουμε να υποστηριζόμαστε από τις ΗΠΑ σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας.


Ο Μπαγάσας θυμίζει όλο και ποιο πολύ τον ανεκδιήγητο Γιάννη Καψη υπουργό του Αντρεα που έμπαινε μέσα και υπόγραφε νέα συμφωνία- παραχώρηση για βάσεις  , και έβγαινε έξω και φώναζε ….έξω οι βάσεις του θανάτου,.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μη πατησεις στο βιντεο το play. Απλα δες τα μουτρα του Τσιπρα στην εικονα. Δεν θες να του χωσεις δυο κατακεφαλες;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...