Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Ο γερμανικός φασισμός εν δράσει .



Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται ως Αδόλφος Χίτλερ στο εξώφυλλο του Γερμανικού περιοδικού Stern.
Απευθείας συσχετισμό του Προέδρου των ΗΠΑ με τον Αδόλφο Χίτλερ επιχειρεί το γερμανικό περιοδικό Stern, το οποίο στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του απεικονίζει --με φωτομοντάζ-- τον Ντόναλντ Τραμπ τυλιγμένο με την αμερικανική σημαία να προτείνει το δεξί του χέρι σε ναζιστικό χαιρετισμό.

«Ο αγών του», τιτλοφορείται το τεύχος, σε άμεση αναφορά στο γνωστό αυτοβιογραφικό βιβλίο του Χίτλερ «Ο αγών μου», το οποίο αποτέλεσε το ιδεολογικό μανιφέστο του ναζιστικού κόμματος. Στον υπότιτλο επισημαίνεται: «Νεοναζί, Κου-Κλουξ-Κλαν, ρατσισμός: πώς ο Ντόναλντ Τραμπ υποδαυλίζει το μίσος στην Αμερική». Σε ανάλογο πνεύμα, την περασμένη εβδομάδα και το περιοδικό «Der Spiegel» παρουσίαζε στο εξώφυλλό του τον αμερικανό Πρόεδρο να φορά τη λευκή κουκούλα της Κου-Κλουξ-Κλαν, με τίτλο «Το πραγματικό πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοιτα που ζηταει η κωλαθρα τους και νεα ισοπεδωση! Ξεχασαν γρηγορα τα 72 προηγουμενα χρονια και ξανατριβονται στην γκλιτσα του τσοπανη, πολυ θρασος και ποιοι, η φυλη των κωλοναζιστων! Γαμ@ τη μανα τους.
Πριν καποια ωρα ειδα ενα βιντεο με Γερμανικα λαδια με τον αντιπροσωπο τους στην Αμερικη και ειπα που εισαι Χιτλερ να δεις τι αφησες πισω σου. Σβαινσταιγκερ αλλα απο την αναποδη.
https://www.youtube.com/watch?v=e2mc8syoJzM

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΩΣ ΜΕΣΣΙΑ ....
ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΡΙΠΛΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΟ ΜΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΕΙ .
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ !!!!
ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΗΣΑΤΕ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΑΙ Κ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΑΙ .
ΔΥΣΤΙΧΩΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΓΙΑ 50.000 ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ
Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΕΚΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΩΣ ΑΠΟΖΙΜΙΩΣΗ Κ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ....ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΙΔΙ ΣΗΚΩΣΕ ΞΑΝΑ ΚΕΦΑΛΙ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...