Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Δούρου...Η ….αλλού ..ντ΄αλλού.





Η Δούρου βγήκε με την κατάλληλη για την περίσταση αμφίεση (πουκαμίσα, ξεχτένιστη, άβαφη, και χωρίς τις κόκκινες γόβες) από το Πεντελικό παρέα με τον δήμαρχο Πεντέλης σαν άλλος ΞΕΡΞΗΣ για να απολαύσει το θέαμα από τις φωτιές, εξηγώντας πως πρέπει να γίνετε η πρόληψη, ότι  από την πρώτη στιγμή έστειλε υδροφόρες, χωματουργικά οχήματα και ζητούσε να κηρυχθεί (όπως και έγινε) ο Δήμος Ωρωπού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, και άλλα αριστερίστικα κόλπα παραπληροφόρησης.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κουράστηκε το παιδί από τις πολλές επικύψεις στους κλειδοκράτορες, αυτό ο κωλοπαίδι που κορόιδεψε Έλληνες και Ελληνίδες και κυρίως τους νέους ανθρώπους που πίστεψαν έναν 43χρονο καραγκιοζοπαίκτη και διαταραγμένο πολιτικό ψυχάκια που ισοπέδωσε τη χώρα.

Ο κ. Τσίπρας λοιπόν κάνει διακοπές, σύμφωνα με όσα γράφει το πολύ καυστικό και δίκαιο ixnos.blogspot.gr και για αυτό το λόγο παρενέβη μέσω Twitter. Όπως και ο ίδιος είπε βρίσκεται σε επικοινωνία με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και ενημερώνεται για τις εξελίξεις σχετικά με τη φωτιά. Το ίδιο και ο Κος Καμμένος, και λοιπή κλεπτο-κομπανία, κατά τη σελίδα.

http://www.makeleio.gr/uncategorized/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%B2%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CF%83-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B5/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...