Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

«Καίγονται τα πάντα»



Εικόνα αποκάλυψης είναι αυτή που παρουσιάζουν τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Κάλαμος και ο Βαρνάβας, στον οποίο έφτασε το μέτωπο που ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής από μια εστία ανάμεσα απο σπίτια και «δίπλα» από τα γραφεία του επιχειρησιακού κέντρου της πυροσβεστικής αφου αντιμετωπίστηκε επιπόλαια  συνεχίζει ανεξέλεγκτα το καταστροφικό της έργο.
«Καίγονται τα πάντα» δήλωσε χαρακτηριστικά λίγο πριν τις 6 το πρωί η πρόεδρος της κοινότητας Βαρνάβα.
Για μεγάλη περίμετρο της πυρκαγιάς έκανε λόγο η εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής καθώς το πύρινο μέτωπο ξεκίνησε από τον Κάλαμο και πήγε στο Βαρνάβα ενώ οι φλόγες κατευθύνονται προς το Σέσι Γραμματικού και το Καπανδρίτι.
Όπως είπε σε καμία στιγμή η πυρκαγιά δεν τέθηκε υπό μερικό έλεγχο προσθέτοντας ότι δυνάμεις πυρόσβεσης υπάρχουν σε όλο το μήκος του μετώπου.
Το πύρινο μέτωπο που απειλεί τον Βαρνάβα, σύμφωνα με την πρόεδρο της κοινότητας, είναι αυτό που ξεκίνησε από τους Αγίους Αποστόλους καταστρέφοντας αρκετά σπίτια.
«Όταν ξεκίνησε η φωτιά στους Αγίους Αποστόλους στις 5 το απόγευμα της Κυριακής ήρθε μόνο ένα ελικόπτερο και ήταν για γέλια η κατάσταση, γύρισε ο αέρας και τέρμα» περιέγραψε η κυρία Ασημακοπούλου για ό,τι συνέβη τις προηγούμενες ώρες.
Με το πρώτο φως της ημέρας στην περιοχή επιχειρούν δύο καναντέρ και πέντε ελικόπτερα, που πραγματοποιούν ρίψεις νερού σε μια προσπάθεια να ελεγχθεί η τεράστια φωτιά. Παρόλα αυτά σε εικόνες που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ φάνηκε ότι υπάρχουν και στον Βαρνάβα σπίτια που καίγονται.

Πύρινη κόλαση σε Κάλαμο-Βαρνάβα: «Καίγονται τα πάντα» – Ανεξέλεγκτη η φωτιά κατευθύνεται προς Γραμματικό (Φωτορεπορτάζ)

 

Πύρινος εφιάλτης – Ανεξέλεγκτη η φωτιά σε Κάλαμο και Βαρνάβα [εικόνες & βίντεο]

 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ: ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΤΗΝ ΚΑΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΖΙΝΑ ΟΙ... ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ, ΤΑ Η.Α.Ε., ΤΟ ΚΟΥΒΕΪΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ - ΤΗ ΝΟΤΙΟ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΑ ΤΙΣ ΚΑΙΝΕ ΓΙΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ - ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ , ΤΗ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ, ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ Ο ΑΓΩΓΟΣ "EAST MED" ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ - ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ TAP ΑΠΟ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καίγονται τα εξοχικά των δημοσίων υπαλλήλων (που αρνούνται να αξιολογηθούν) σε Κάλαμο, Καπανδρίτι, Σέσι Γραμματικού, Βαρνάβα και λοιπές κοσμοπολίτικες περιοχές του λεκανοπεδίου που αξιοποίησαν με μπετό οι ευρηματικοί δημόσιοι υπάλληλοι που εγκατέλειψαν τις γειτονιές της Ομόνοιας και εξαπλώθηκαν σαν ιός στα προάστια. Στο μεταξύ βοσκοί, καταπατητές και πληρωμένοι εμπρηστές παραδίδουν τη χώρα στον πύρινο όλεθρο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΣΚΕΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΕΙΔΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ , ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ. ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ , ΗΛΠΙΖΑΝ ΤΟ 2009 ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015 ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ. ΤΑ ΕΒΡΑΙΟ-ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΥΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΗΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ .......!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...