Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Με τα νέα SS δεν καθαρίζεις εύκολα.



Το καλοκαίρι είχε ξυλοφορτώσει ελεγκτές της ΑΑΔΕ στην Πάτμο που είχαν καταφθάσει στο νησί για να κάνουν ελέγχους, μπροστά στα μάτια αστυνομικών. Τώρα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες αντιμετώπιζε πολλά «προβλήματα». Αυτά παθαίνεις όταν την πέφτεις στους πραιτοριανούς απροετοίμαστος. Δεν γνώριζε ότι θα του την πέσει όλο το γερμανόδουλο σύστημα; Kατοχή έχουμε.
Ο επιχειρηματίας βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος, από τραυματισμό με μαχαίρι στο λαιμό, τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας στο υπόγειο του βενζινάδικου που διατηρεί στο νησί.
Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας με τον επιχειρηματία τον τελευταίο καιρό να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Για το αυτοκτονικό επεισόδιο θα σχηματιστεί δικογραφία από το Α.Τ. Πάτμου.
Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Γαμπιεράκης είχε χτυπήσει εφοριακό το περασμένο καλοκαίρι στην Πάτμο. Σύμφωνα με τους εφοριακούς, ο δράστης επιτέθηκε στον ελεγκτή. Ο άνδρας τους πλησίασε ενώ περπατούσαν στο λιμάνι, τους ρώτησε αν είναι εφοριακοί και μόλις ο νεαρός ελεγκτής του απάντησε καταφατικά, εκείνος άρχισε να τον γρονθοκοπεί στο κεφάλι και να τον χαστουκίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...