Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

«Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα».



Η  Μιράντα Ξαφά, η οποία φέρεται ως μυστικοσύμβουλος του Κυρ. Μητσοτάκη, σε συνάντησή της, την Παρασκευή, με επενδυτές στο Λονδίνο, ούτε λίγο ούτε πολύ εμφάνισε την Ελλάδα να βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης.
Μίλησε για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών στις αρχές του 2018, προέβλεψε πολιτική κρίση, υπό το βάρος της οικονομικής, που θα οδηγήσει σε πτώση της κυβέρνησης και εκλογές.
Προέβλεψε εκλογική νίκη της Ν.Δ. και του Κυρ. Μητσοτάκη, τον οποίο εμφάνισε να εξαναγκάζεται σε αποδοχή και ψήφιση τέταρτου μνημονίου. 
Οι επενδυτές με τους οποίους συνομίλησε η κ. Ξαφά δραστηριοποιούνται στον τραπεζικό τομέα, στη διαχείριση και την αγορά ομολόγων. 
Διαχειρίζονται κεφάλαια τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για επενδύσεις στην Ελλάδα, διαχειρίζονται και αγοράζουν ελληνικό χρέος. Άρα θα μπορούσαν να συμμετέχουν στις δοκιμαστικές εξόδους στις αγορές που ετοιμάζει η κυβέρνηση. 
Είναι ηλίου φαεινότερον πως αυτή η δραστηριότητα της κ. Ξαφά αποσκοπούσε στο να δημιουργήσει προβλήματα στην επικείμενη έξοδο στις αγορές και προφανώς στις επόμενες που θα επιχειρηθούν από την κυβέρνηση.
Παρουσιάζοντας όμως τη χώρα στα πρόθυρα της οικονομικής και πολιτικής κατάρρευσης, η ζημιά που θα μπορούσε να προκληθεί είναι πολύ μεγαλύτερη και δύσκολα μπορεί να υπολογιστεί. 
Αλλά και ο ίδιος ο  Μητσοτάκης εμφανίζει με μελανά χρώματα τη χώρα στο εξωτερικό.
Μιλώντας χθες στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ισχυρίστηκε ότι «η Ελλάδα ήταν το πρώτο θύμα του λαϊκίστικου κύματος που χτύπησε την Ευρώπη».
Ετσι, εξομοίωσε την ελληνική κυβέρνηση με την άνοδο των λαϊκιστικών, αντιδραστικών, ακροδεξιών δυνάμεων στην Ευρώπη! 
Εμφάνισε, επίσης, την οικονομία σε κακά χάλια και την προοπτική της χώρας σε αδιέξοδο, υπογραμμίζοντας ότι «η πολιτική αλλαγή είναι αναγκαία προϋπόθεση» για «να αποκατασταθεί η θέση της Ελλάδας ως ενός αξιόπιστου εταίρου στην Ευρώπη».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΞΑΦΑ ΑΥΤΑ. ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΞΑΦΑ . ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ , ΑΛΛΑ ΠΡΟΛΕΠΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΘΕΟΡΑΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΙΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΘΕΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΊΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

εχουν πεσει πανω μας ολα τα σκυλια και μας δαγκωνουν με λυσσα.
δε σας λεω τιποτα αλλο, κοψτε φατσες μονο.
αλλα δεν σας κανει φοβερη εντυπωση αυτη η ολομετωπη επιθεση;;;;
τι φοβουνται;;;
κατι φοβουνται και μας την εχουν πεσει ετσι

Ανώνυμος είπε...

10:39 π.μ Για βαλε λιγο τη σκεψη να δουλεψει....
Δεν θελει πολυ για να το καταλαβεις.
Ειμαστε η μονη Ορθοδοξη χωρα που ειμαστε μεσα στην Ευρωπαικη Ενωση, και γνωριζουμε τα ανομμα σχεδια τους για την εγκαθιδρυση της παγκοσμιας κυβερνησης και τον ερχομο του εξω απο 'δω!
Εμεις ειμαστε το τελευταιο και μεγαλυτερο τους εμποδιο και πρεπει να μας λιανισουν! Να μας υποταξουν!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...