Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Χάνει το κοινωνικό μέρισμα για το… ου μοιχεύσεις!



Η ροζ ιστορία έχει γίνει μεγάλο θέμα στην τοπική κοινωνία. Φυσικά απειλεί την οικογενειακή γαλήνη ενός ζευγαριού σε μεγάλη πόλη της Κρήτης. Το παράδοξο, ωστόσο, είναι πως η αποκάλυψη δεν έγινε από κάποιον… ντετέκτιβ αλλά από τον λογιστή!
Ο οποίος με ανάρτησή του εμφανίζεται αγανακτισμένος, διότι βρέθηκε από το πουθενά υπόλογος για… πλάτες σε εξωσυζυγική σχέση!
Ας τα πάρουμε από την αρχή.
Ο συγκεκριμένος άνδρας, διατηρούσε σχέση με μια γυναίκα από την Ουκρανία. Προκειμένου εκείνη να κάνει φορολογική δήλωση, την πήγε στον λογιστή του προκειμένου αυτός να την δηλώσει ως φιλοξενούμενη στο σπίτι. Έτσι, η νεαρή γυναίκα, απόκτησε κλειδάριθμο και έκανε φορολογική δήλωση.
Η σύζυγος φυσικά και δεν ήξερε για όλα αυτά και κάπως έτσι ο λογιστής βρέθηκε… κατηγορούμενος για την ύπαρξη μίας Ουκρανής «φιλοξενούμενης» μέσα στο σπίτι του ζευγαριού! Την οποία, σύμφωνα με τον λογιστή, ο ίδιος ο σύζυγος δήλωσε ως φιλοξενούμενη με αποτέλεσμα να μην δικαιούται κοινωνικό μέρισμα!
Το τι ακριβώς συνέβη, αποκαλύπτει ο ίδιος ο λογιστής με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Στην οποία, μάλιστα, καλεί τον πελάτη του να ζητήσει συγνώμη, χωρίς να μένει μόνο εκεί! Επιπρόσθετα τον προειδοποιεί με δημοσιοποίηση υλικού από κάμερες που δείχνει τον κύριο μετά της ερωμένης να μπαίνουν στο γραφείο του και να «τακτοποιούν» τις υποθέσεις τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...