Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Μόνο με φωτιά και τσεκούρι ξεμπερδεύουμε από δαύτους.



Ο Καμμένος είπε ότι τον απείλησε ο έμπορος όπλων Πατεράκης  που πήγε στη Γερμανία τον Άδωνι Γεωργιάδη και του έβγαζε φωτογραφίες σε εκδήλωση της Μέρκελ.
Ο Παπαδόπουλος είναι επιχειρηματίας γνωστός της οικογένειας Μητσοτάκη και της Φώφης Γεννηματά τόνισε ο Καμμένος ενώ αποκάλυψε ότι τον απείλησε ο έμπορος όπλων Πατεράκης – που πήγε στη Γερμανία τον Άδωνι Γεωργιάδη και του έβγαζε φωτογραφίες σε εκδήλωση της Μέρκελ. Ο Γιώργος Πατεράκης αντιπροσώπευε στην Ελλάδα τα μαχητικά αεροσκάφη Eurofighter, ενώ ήταν και στενός φίλος του Θοδωρή Ρουσόπουλου και θεωρείται “άνθρωπος των Γερμανών”, με τους οποίους δραστηριοποιείται επιχειρηματικά. Υπενθυμίζεται ότι, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Πατεράκης ήταν μεσάζων, όταν, το 2000, επί ημερών του Άκη Τσοχατζόπουλου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, υπογράφηκε σύμβαση 1,9 δισ. ευρώ με τη γερμανική εταιρεία HDW για την αγορά τεσσάρων υποβρυχίων 214, τα οποία στη συνέχεια αποδείχτηκε ότι… έγερναν . Αυτό δεν έγινε εμπόδιο τότε στο να έχει καταβληθεί το ποσό του 1,4 δισεκατομμυρίων ευρώ, ως προκαταβολή…
Σημειώνεται επίσης ότι ο Γιώργος Πατεράκης χρημάτισε και διευθύνων σύμβουλος στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.
 … «Με τον κ.Υπουργό επικοινώνησα τηλεφωνικώς μία φορά για λίγα δευτερόλεπτα», αναφέρεται στην επιστολή που απέστειλε ο Γιώργος Πατεράκης απαντώντας στην καταγγελία του Καμμένου περί απειλών για τη ζωή του.
«Τόσο το κινητό μου τηλέφωνο όσο και τα τηλέφωνα του γραφείου μου δεν είναι απόρρητα και ως εκ τούτου εκείνος τον οποίο καλώ πάντα έχει τη δυνατότητα να δει τον αριθμό μου. Προκαλεί μεγάλη απορία για ποιο λόγο ο υπουργός ανέφερε από το Βήμα της Βουλής ότι ζήτησε την βοήθεια της αντιτρομοκρατικής προκειμένου να ανακαλύψει ότι πίσω από τον αριθμό του τηλεφώνου μου βρισκόμουν εγώ, δεδομένου ότι του είπα αμέσως ποιος είμαι . Το ήθος και η συμπεριφορά μου δεν θα μου επέτρεπε ποτέ να πω αυτά που ισχυρίστηκε ο κ. Καμμμένος ότι δήθεν του είπα».

Μύλος με την μαϊμού  καταγγελία του Καμμένου


Η ουσία είναι αυτό που είπαμε εμείς. Ο Παπαδόπουλος είχε παρτίδες  με όλους τους πολιτικούς ζωντανούς και πεθαμένους.  


Οι διασυνδέσεις του Βασίλη Παπαδόπουλου, ο οποίος έχει κάνει και λαθρεμπόριο όπλων από την Ελλάδα στην Σερβία επί εποχής Μιλόσεβιτς ήταν υπερκομματικές.
Είχε νομικούς συμβούλους στην εταιρία του, δικηγόρους, βουλευτές που τύγχανε να είναι και υπουργοί των κυβερνήσεων Σημίτη  – Σαμαρά.
Ο κ. Παπαδόπουλος δεν είχε καλές σχέσεις και υψηλές διασυνδέσεις από το 2015 και μετά με το υπουργείο Άμυνας, όμως  οι δουλειές του εν λόγω κυρίου ξεκινούν με το ελληνικό κράτος τουλάχιστον από το 1999 και μάλιστα δεν περιορίζονταν μόνο στο υπουργείο Άμυνας. Το 1999 επί Σημίτη το υπουργείο δημ. Τάξης επέστρεψε υλικό που είχε προμηθευτή μέσω του κ. Παπαδόπουλου ως άχρηστο! Την ίδια εποχή και μέχρι να πέσει η κυβέρνηση Σημίτη, νομικός σύμβουλος της εταιρείας του Παπαδόπουλου ήταν ο τότε πανίσχυρος σύντροφος του τότε προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργού, ο Γιώργος Φλωρίδης. Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, δικηγόρος και ισχυρός του περιβάλλοντος Σημίτη, γιατί παρείχε νομικές υπηρεσίες σε έμπορο όπλο από το Κιλκίς; Κι αυτός μάλιστα να έχει κάνει λαθρεμπόριο και να προμηθεύει το ελληνικό δημόσιο ακόμη και με άχρηστο υλικό! Το 2004 το ΠΑΣΟΚ φεύγει από τον εξουσία, και τις νομικές συμβουλές του κ. Παπαδόπουλου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Γεωργαντάς, ο οποίος όμως δεν ήταν τότε βουλευτής της ΝΔ. Εν τούτοις, το 2009 εκλέγεται για πρώτη φορά, ενώ επανεκλέγεται το 2012 επί Σαμαρά και λαμβάνει τη θέση του υφυπουργού στο Παιδείας.
Από δαύτους και κατόπιν συστάσεων τους, τον «ανέλαβε» ο Καμμένος για να κάνουν «βομβικές αλλαξοκωλιές».


 Όταν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πουλούσαν όπλα σε Άραβες μεσάζοντες

 

Και νέα σύμβαση με τη Σ. Αραβία στη Βουλή με την υπογραφή Παπαδόπουλου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
ΟΙ ΣΙΩΝΟΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ , ΦΕΡΩΝΤΕ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ . ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑ ΜΑΖΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΞΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Η ΔΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μά δέν καταλάβατε ότι είναι εργολάβοι τού Ρόθτσιλντ καί τούς έχει ανατεθεί ή εργολαβία νά αφανίσουν τήν Ελλάδα ;;
Θά αφήσει ό Ρόθτσιλντ νά τού φάνε τούς εργολάβους του πού τόσο ίδρωσε νά τούς βρεί καί νά τούς φτιάξει ;;
Δέν θά πέσουν τόσο εύκολα όσο νομίζουν οί ΑΦΕΛΕΙΣ, έχουν ισχυρότατη προστασία γιά νά βγάλουν τή βρώμικη δουλιά τής νέας τάξης πραγμάτων καί νά προχωρήσει ή παγκοσμιοποίηση .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...