Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Συκοφαντεί το πεντακάθαρο Ελληνικό πρωτάθλημα.



Να του κάνουν μήνυση οι προστάτες του πρωταθλήματος μας,  Μαρινακης και Σαββιδης .
Ένας άνδρας στη Σουηδία αποκάλυψε πως ανήκε σε εγκληματική οργάνωση που έβγαζε εκατομμύρια στοιχηματίζοντας σε στημένους αγώνες, σε Ελλάδα, Σουηδία και Ολλανδία.
O συγκεκριμένος μίλησε στην κρατική σουηδική τηλεόραση SVT, χωρίς να αποκαλύψει το πρόσωπό του, υποστηρίζει πως ανήκε για πολλά χρόνια σε μια εγκληματική ομάδα, η οποία έβγαζε τεράστια κέρδη ποντάροντας σε στημένους αγώνες σε πρωταθλήματα της Ελλάδας, της Σουηδίας και της Ολλανδίας.
Μέσα στην οργάνωση φέρεται πως έπαιρναν μέρος κακοποιοί, οι οποίοι μαθαίνανε για στημένους αγώνες και στοιχηματίζανε ποσά προκειμένου να ξεπλύνουν χρήμα από παράνομες δραστηριότητες, όπως της διακίνησης ναρκωτικών.
Τα πονταρίσματα, τα οποία ισχυρίζεται ο άνδρας ότι έκανε, αφορούσαν αριθμό τερμάτων σε κάποιο παιχνίδι ή αποτελέσματα ημιχρόνου και, όπως υποστηρίζει, γίνονταν μέσω διαφορετικών λογαριασμών προκειμένου να μην υπάρχουν υποψίες.
«Έρχεσαι σε επικοινωνία με τρεις έως επτά ποδοσφαιριστές. Πάντοτε υπάρχει κάποιος στο κύκλωμα που γνωρίζει κάποιον που βρίσκεται στην ομάδα ή που έχει στενούς δεσμούς με την ομάδα. Συναντιέστε, συναισθάνεσαι εάν υπάρχει παλμός ανάμεσά σας και υποβάλλεις την πρόταση», ανέφερε αρχικά.
«Δεχόμουν προσφορές για στοιχηματισμό σε αγώνες. Έχω επενδύσει πολλά χρήματα σε τέτοια πράγματα. Υπάρχουν κι άλλοι εγκληματίες, ψηλά στο σύστημα. Δεν θα πω σε ποιο σύστημα, αλλά υψηλά ιστάμενοι. Ζω σε τέτοιο περιβάλλον πολλά χρόνια και γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που προσπαθούν να στήσουν αγώνες. Γνωρίζουν ότι διαθέτω αρκετά χρήματα και ότι είμαι έτοιμος να στοιχηματίσω και ξέρουν ότι θα βγάλουν χρήματα κι οι ίδιοι από αυτό. Έτσι, μου έρχονται πληροφορίες. Δεν πληρώνω πάνω από 15%-20%», πρόσθεσε.
Στη συνέχεια ο νεαρός άνδρας εξήγησε τη διαδικασία, υποστηρίζοντας:
«Ο ένας το λέει στον άλλο μέσα σε ένα κύκλωμα και με τη βοήθεια του ανθρώπου που στήνει το ματς, κάποιο διακεκριμένο μέλος του εγκληματικού συστήματος κάνει την προσφορά για στοίχημα σε ασφαλείς ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Άνοιξα δέκα λογαριασμούς με δέκα διαφορετικούς ανθρώπους που γνωρίζω. Σιγά σιγά, έβαζα χρήματα σε αυτούς τους λογαριασμούς. Σταδιακά, έκανα αρκετές συναλλαγές από αυτούς τους λογαριασμούς. Στο τέλος, απέκτησα πολύ υψηλό όριο, ώστε να παίζω δυνατά. Το άρχισα πριν από 5-6 χρόνια. Σήμερα, μπορώ να παίζω πολλά χρήματα σε αγώνες, χωρίς κανείς να με ρωτάει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...