Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Καρράς: Επτά …δωμά… σ΄ενα …ποτά...





Συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα καλά» παραχώρησε ο Βασίλης Καρράς αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε τόσο στη ζωή του όσο και την καλλιτεχνική του πορεία.
Εγώ δεν είχα μεγάλο σταθμό στην καριέρα μου, είχα σκαλοπάτια, πόντο-πόντο κέρδισα την αγάπη. Είχα σκεφτεί κάποτε να τα παρατήσω. Το 1992 είχα στενοχωρηθεί με τη δουλειά μου και ήθελα να την παρατήσω, αλλά είναι έρωτας αυτή η δουλειά».
Ο Βασίλης Καρράς αναφέρθηκε και στον Νότη Σφακιανάκη με τον οποία διατηρούν μια μακρόχρονη φιλία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Νότης είναι ψυχούλα, είναι ένα παρεξηγημένο παιδί…» ενώ μίλησε και για τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή της Μάνδρας στοιχίζοντας τη ζωή σε 24 άτομα. Μια οδυνηρή κατάσταση που του θύμισε και ένα δικό του δράμα: «Επτά φορές πήρε το ποτάμι το σπίτι μου στην Σταυρούπολη, δεν έχουν μείνει ούτε παιδικές φωτογραφίες να θυμάμαι, τα είχε πάρει επτά φορές ψυγεία, κουζίνες…Λυπήθηκα για όσα έγιναν στη Μάνδρα Αττικής. Να προσέχουμε ο ένας τον άλλον, από εδώ και πέρα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...