Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Το ''Γεντί Κουλέ'' ξαναζεί μαγικές στιγμές!

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του φιλικού προς τιμήν του, ο ''Μίστερ'' έκανε την εμφάνιση του και ''δάκρυσε'' από συγκίνηση το ''Γεντί Κουλέ''! Πλήθος ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες του μεγάλου Ολλανδού προπονητή, βρίσκονται στο ''Γεντί Κουλέ''. Μάλιστα, στην ήδη φορτισμένη ατμόσφαιρα, η είσοδος του Ευγένιου Γκέραρντ το γήπεδο που τόσο πολύ αγαπήθηκε, έκανε τους πάντες να δακρύσουν. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν συγκινητικές, κόσμος και παίκτες δάκρυσαν στην θέα του ''πατέρα'' τους.
Tα παιδιά και οι φίλοι του Γκέραρντ, αλλά και πάνω από 6 χιλιάδες θεατές βρέθηκαν στο Γεντί Κουλέ για να δείξουν ότι ξέρουν να τιμούν το ήθος και την συνέπεια λέγοντας  ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ολλανδό προπονητή - δάσκαλο, που έγραψε ιστορία με τον ΟΦΗ στα 15 χρόνια που κάθισε στον πάγκο της ομάδας. Ο πιο πετυχημένος προπονητής όλων των εποχών για τον ΟΦΗ αλλά και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο ,παρά την άσχημη κατάσταση της υγείας του, βρέθηκε στο γήπεδο, για να ευχαριστήσει τα «παιδιά» του και όσους τον τίμησαν. Το σύνθημα «δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Ολλανδέ, Ολλανδέ» δόνησε την ατμόσφαιρα του Γεντί Κουλέ, στην είσοδο του Γκέραρντ στο γήπεδο, όπου μεγαλούργησε! Όλοι οι παίκτες έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν ως ένδειξη αναγνώρισης για τα όσα πρόσφερε σε αυτούς, αλλά και στο σύλλογο σε αυτή τη «χρυσή εποχή» για τον ΟΦΗ.
Ο κόσμος του ΟΦΗ αποθέωσε τους παίκτες που έγραψαν ιστορία με την κριτική ομάδα και είχαν τον ΟΦΗ πρωταγωνιστή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 1987, αλλά και με σπουδαίες ευρωπαϊκές επιτυχίες, όπως ο αποκλεισμός της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο χειροκρότησαν και τις δυο ομάδες για το θέαμα που πρόσφεραν και τις αναμνήσεις που τους προσέφεραν, σε αυτή τη βραδιά γεμάτη από την …ιστορία του ΟΦΗ!


Δάκρυα συγκίνησης για τον Ευγένιο Γκέραρντ (photos)

 

Παρών και ο Ευγένιος Γκέραρντ!

 

Tιμή και δόξα στον ''Γκεραρντάκη''!

 

Μαγική ατμόσφαιρα για τον Γκέραρντ στο Γεντί Κουλέ- Τιμή στον Ολλανδό (vid)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...