Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Συνεχίζετε το Καμμένος gate.



Την «αφιερώνω» στον άτιμο, και συκοφάντη Πάνο Καμμένο αυτόν που τον μεγαλώσανε οι γονείς του με κλεμμένα-μαύρα χρήματα από τον Παναμά, και σημερινό υπουργό Εθνικής Άμυνας που έκανε χρήση πλαστού Εγγράφου στην Βουλή των Ελλήνων εξαπατώντας απαξάπαντες Έλληνες.
ΜΑΖΙ ΠΡΟΚΑΛΩ Όποιος από όλα αυτά τα σκουλήκια του Πάνου Καμμένου που με συκοφάντησαν χωρίς στοιχεία, ακόμα και τον  ίδιο τον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ εφόσον νομίζει ότι είναι άντρας και φοράει παντελόνια και όχι ξεσκισμένα καλτσόν που λέω εγώ, τότε να βγει να με διαψεύσει με στοιχεία αρκετά με τα πρωκτοφωνήματα, διότι εάν δεν το ξέρει, τότε να του πείτε ότι εγώ τον αποκαλώ ΑΤΙΜΟ, ΨΕΥΤΗ και ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΔΕΙΛΟ και ΠΡΟΔΟΤΗ και ονομάζομαι Μανώλης Χατζησάββας από τον Αγιο Ισίδωρο Ρόδου.

 

Ο Φίλης «αδειάζει» την κυβέρνηση


Με πλαστό έγγραφο γελούσαν σε βάρος του λαού!

 

Κασίμης: Άθλιος Ψεύτης Ο Τσίπρας! Τι συνέβη στη Ρωσία με τον Παπαδόπουλο, το 1991

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κυπριος ο αρχι επισκοπος. Καλυτερα ειναι να παμε στη λυση των δυο κρατων.
Δικο σας! Οπως λενε και οι τραγουδιαραιοι.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΑ !!!!!!!!!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΙΚΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ...

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο Θεός ξέρει τόσα χρόνια, πόσοι μεσάζοντες πέρασαν απο το ΥΠΕΘΑ για να πετύχουν “φτηνότερες” τιμές στα όπλα που η κάθε κυβέρνηση ξεπουλάει στα μουλωχτά στους ενδιαφερόμενους. Μετά τον Παπαδόπουλο του Καμμένου, που ήταν και παληός γνωστός του Μητσοτάκη, εμφανίσθηκε και νέος “μεσάζοντας” ονόματι Σφακιανάκης απο Σαουδική Αραβία (μεγαλύτερη συσκότιση). Στη Βουλή έγινε συγκάλυψη. Κάθε βόμβα MK-82, που χρειάζεται ο Ελληνικός στρατός, στοιχίζει 2,000 δολλάρια. 1700 βόμβες στοιχίζουν 3,4 εκ δολλάρια! Ο μεσάζοντας ήθελε να τις πουλήσει στη Σαουδική Αραβία πρός 5,5 εκ δολλάρια. Η διαφορά 2,1 εκ. δολάρια είναι η μίζα και το κέρδος του μεσάζοντα. Έτσι το πιάνω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...