Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Δεν μπορεί να είμαστε τόοοσο... γιδοπρόβατα.



Στην τελική ευθεία το swap ομολόγων του ελληνικού δημοσίου

Ένα βήμα πριν τη νέα έξοδο στις αγορές μέσω της ανταλλαγής ομολόγων βρίσκεται η Ελλάδα, κίνηση, η οποία αναμένεται εντός των επόμενων ημερών, πιθανότατα και αύριο. Η νέα δήθεν έξοδος δεν θα γίνει με άντληση νέων κεφαλαίων από τις αγορές αλλά με ανταλλαγή  (swap) 20 ομολόγων ονομαστικής αξίας 29,7 δισ. ευρώ που είχαν εκδοθεί το 2012 στο πλαίσιο του PSI με 5 ομόλογα ίδιας ονομαστικής αξίας που θα έχουν διάρκεια από 5 ως 25 έτη.
Δηλαδή μετακυλιση του χρέους στα εγγόνια.

Χαλάρωση στα capital controls: «Ξεκλειδώνει» το άνοιγμα νέων τραπεζικών λογαριασμών

Επιτρέπεται λένε πλέον το άνοιγμα λογαριασμού στα φυσικά πρόσωπα που μέχρι σήμερα δεν διέθεταν τραπεζικό λογαριασμό, όψεως ή καταθετικό, καθώς και η προσθήκη συνδικαιούχου σε λογαριασμό, μέσω της δημιουργίας νέου κωδικού πελάτη (Customer ID) σε πιστωτικό ίδρυμα. Προϋπόθεση για το άνοιγμα λογαριασμού είναι η μη ύπαρξη διαθέσιμου λογαριασμού σε άλλο πιστωτικό ίδρυμα του οποίου να είναι δικαιούχος, για το λόγο αυτό θα υποβάλλεται από τον αιτούντα σχετική υπεύθυνη δήλωση.
Τώρα το γιατί να ανοίξω λογαριασμό και να μου ελέγχουν τα καθίκια το ρευστό παραδάκι μου είναι ένα θέμα για τους…ψυχιάτρους.

Και δυο εκ διαμέτρου αντίθετα «νέα» για να ….διασκεδάσουν τα γίδια. .






 «Δεν υπάρχει κάποια συμφωνία» για προστασία από ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς


«Δεν νομοθετήσαμε πάντοτε σύμφωνα με το Σύνταγμα» παραδέχεται ο Βούτσης


Ένστολοι κατά Τσίπρα: Μας θυμάσαι όποτε σε βολεύει, αλλά ξέχασες να μας δώσεις μέρισμα

Νηστικό αρκούδι δεν…δέρνει.

Κοινωνικό μέρισμα από τις κομμένες επιχορηγήσεις σε νοσοκομεία, βοηθήματα...


"Μειωμένες έναντι του στόχου ήταν κυρίως οι επιχορηγήσεις νοσοκομείων, ΥΠΕ-ΠΕΔΥ κατά 101 εκ. ευρώ, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης κατά 157 εκ. ευρώ..., οι αποδιδόμενοι πόροι κατά 159 εκ. ευρώ, η συνεισφορά του Ελληνικού Δημοσίου για την προστασία της κύριας κατοικίας κατά 73 εκ. ευρώ και τα εξοπλιστικά προγράμματα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κατά 51 εκ. ευρώ".

Δεν χρηματοδοτούν ούτε τα νοσοκομεία, πετσοκόβουν ακόμα και το Κ.Ε.Α., δεν πληρώνουν τους Δήμους και φτάνουν στο σημείο να μην πληρώνουν ούτε το πολυδιαφημισμένο "πρόγραμμα προστασίας κύριας κατοικίας". Αιδώς αχρείοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...