Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Και οι …φούρνοι του Νταχάου «ανθρώπων έργα» ήταν.



Και ο Μελιγαλάς, και τα ξερονήσια, και ο Γράμμος-Βίτσι, και οι σφαγές στο Δίστομο και τα Καλάβρυτα, ανθρώπων έργα ήταν. Όλα ανθρώπων έργα είναι.  Μόνο ο Τσιπρας και η συμμορία του είναι έργο υπ..Ανθρωπων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι ασκήσαντες την εξουσία σε κρίσιμα Υπουργεία Γεωργίας, Ανάπτυξης, Οικονομίας, Δικαιοσύνης, Προστασίας του Πολίτη, Μαξίμου, Δημοσίων Εργων) είναι λίγοι σχετικά στη διαδρομή των ετών, διαίτερα μετά τη Χούντα..
Αυτών τα δάκρυα είναι απαράδεκτα και στα εθνικά πένθη όταν οφείλονται σε τέτοιες αιτίες. Το ίδιο ισχύει και για δημοτικούς άρχοντες, από συμβούλους, έως Δημάρχους και εδώ δεν εξαιρείται, ούτε το σημερινό κυβερνητικό σχήμα.
Το ίδιο ισχύει και για το εθνικό πένθος που κηρύχθηκε τώρα για τους 15 και παραπάνω νεκρούς, στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Δεν ήξεραν οι αρμόδιοι, ότι είναι χτισμένα τα ρέματα στην περιοχή εκείνη και σε σχεδόν ΟΛΕΣ τις άλλες περιοχές της χώρας;
Πήγε ποτέ ένα απλό χαρτί, σε ΟΛΟΥΣ όσους έχουν χτίσει στα ρέματα, το οποίο να γράφει: "εχετε χτίσει σε ρέμα καί εχετε ευθύνες για τις ζωές τις δικές σας και των άλλων και αυτές θα αναζητηθούν, όπως ορίζει ο νόμος;"
Πολύ καλά έκανε και μπράβο του ο Εισαγγελέας Αθήνας κ.Ζαγοραίος, ο οποίος ζήτησε επείγουσα έρευνα παντού.
Θα επιβλέψει να δει, αν θα κληθούν συγκεκριμένοι ΠΟΛΙΤΕΣ, οι οποίοι έχουν ονόματα και τηλέφωνα και έχτισαν μέσα σε ρέματα με η χωρίς άδεια; Θα επιβλέψει να κληθούν συγκεκριμένοι ΔΗΜΑΡΧΟΙ και ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, αξιωματικοί υπηρεσιών, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ να καταθέσουν ΕΝΟΡΚΩΣ για συγκεκριμένες περιπτώσεις;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...