Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Ανατριχιάζεις όταν ακούς Εβραίο να μιλά για ναζισμό.



Αυτά να τα πει στους… Παλαιστίνιους. Η Σάμπρα και Σατίλα θα σας ακολουθεί μέχρι να διαλύσετε ως χώρα. Υπάρχουν φορές που η αγριότητα ξεπερνάει κάθε ανθρώπινο όριο. Ο άνθρωπος μετατρέπεται σε ένα άκαρδο και άψυχο όν που θέλει με κάθε τρόπο να ξεδιψάσει την ακόρεστη δίψα του για αίμα.
Πολλές είναι οι φρικιαστικές σκηνές που γεμίζουν τα βιβλία ιστορίας και άνετα θα ταίριαζαν στην παραπάνω περιγραφή. Μια τέτοια μαύρη σελίδα στην ιστορία της ανθρωπότητας γράφτηκε πριν από 36 χρόνια. Ήταν η αποφράδα εκείνη ημέρα που Παλαιστίνιοι, σχεδόν κλειδωμένοι μέσα στους προσφυγικούς καταυλισμούς στη Σάμπρα και στη Σατίλα στο Λίβανο σφαγιάσθηκαν από παραστρατιωτικούς οι οποίοι είχαν ως «κρυφό άσσο» την ανοχή των Ισραηλινών που υποτίθεται πως… φρουρούσαν τους καταυλισμούς αλλά τη νύχτα άναβαν μέχρι και φωτοβολίδες για να υπάρχει φως και να συνεχιστεί το αιματοκύλισμα. Εάν ο Χίτλερ είχε φροντίσει καλύτερα, ίσως και ο πλανήτης να ήταν καλύτερα.  .

Μεγάλες αυτοκρατορίες γύρω μας εξαφανίστηκαν, ακόμα και εκείνη του Μ. Αλέξανδρου διαλύθηκε μετά τον θάνατό του, αντίθετα έμειναν τα μικρά βασίλεια, όπως η Αθήνα και η Ιερουσαλήμ, οι πόλεις που δημιούργησαν τον δυτικό πολιτισμό, τόνισε στην αντιφώνησή του στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Ρούβεν Ρίβλιν.
Κάθε 8 ώρες γεννιέται στο Ισραήλ μια start up επιχείρηση και οι ιδρυτές της θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο. Είναι κάτι που μας κάνει υπερήφανους.
Το DNA μερικών από αυτές τις καινοτομίες σχετίζεται με το ελληνικό DNA. Οι καινοτομίες της Ελλάδας άλλαξαν τον κόσμο, όχι στο πολύ μακρινό παρελθόν, τόνισε ο Πρόεδρος του Ισραήλ επικαλούμενος το Τεστ Παπ και τον ιατρό Γεώργιο Παπανικολάου, και αναφέροντας ότι ισραηλινές εταιρείες προωθούν το Τεστ Παπ και μέσω κινητής τηλεφωνίας.
Ο Ισραηλινός Πρόεδρος αναφέρθηκε στους τομείς συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ, ενώ ανέφερε ότι θα τοποθετήσει τον θεμέλιο λίθο του Μουσείου Ολοκαυτώματος στην Θεσσαλονίκη.
Εξέφρασε την ανησυχία του Ισραήλ για την άνοδο των ναζιστικών δυνάμεων στον πολιτικό κόσμο της Ελλάδος και εξήρε την σταθερή θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού απέναντι στον ναζισμό.
Ολοκλήρωσε την αντιφώνησή του με πρόποση για την ζωή και την συνεργασία των δύο λαών και των δύο κρατών.

30 χρόνια από την σφαγή των Παλαιστινίων στη Σάμπρα και τη Σατίλα


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με τον Μεγα Αλεξανδρο τα εβραια εχουν μια λύσσα επειδη τους εβαλε και προσκυνησαν και ο μετεπειτα Αντιοχος ο Επιφανης τους πηδουσε κανονικα.Δεν πειραζει οπου ναναι θα γυρισουμε στα παλαια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...