Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Τα συγχαρητήρια του… ιατροδικαστή, στον …Νεκροθάφτη.



  Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, στο Νταβός.  Ανταποκριτές ξένων μέσων ενημέρωσης που βρίσκονται στο ελβετικό θέρετρο «ανέβασαν» στο Twitter φωτογραφίες του Έλληνα πρωθυπουργού με την κυρία Λαγκάρντ, πριν από τη συνάντησή τους και στις οποίες φαίνονται ιδιαίτερα ευδιάθετοι και χαμογελαστοί μπροστά στο φακό.
Μετά το τέλος της συνάντησης η Κριστίν Λαγκάρντ σε μήνυμά της στο Twitter ανέφερε ότι συνάντησε τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον συνεχάρη για την πρόοδο της Ελλάδας στις οικονομικές μεταρρυθμίσεις.
«Συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε για τους κοινούς στόχους της ολοκλήρωσης των μεταρρυθμίσεων και για την ελάφρυνση του χρέους . Δύο πολύ σημαντικούς παράγοντες για την βιώσιμη ανάπτυξη».  «Ήταν χαρά μου που συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, απόψε, στο Νταβός. Τον συνεχάρην για την πρόοδο που έχει σημειώσει η Ελλάδα, και τον διαβεβαίωσα τον πρωθυπουργό για την υποστήριξη του ΔΝΤ αναφορικά με το πρόγραμμα προσαρμογής» δήλωσε η γενική διευθύντρια του Ταμείου.

Προκλητική η Λαγκάρντ: «Πολύ υψηλές οι συντάξεις των Ελλήνων»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...