Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Η ζημία κύριοι είναι δις, και αφήστε το θάψιμο.



Όταν παίρνει μίζα και ….ο παπάς της ενορίας, όταν πληρώνονται οι προμηθευτές μετά από κάτι χρόνια ,αναμενόμενο ήταν να κοστολογούνται μέχρι και χίλια τοις εκατό ΟΛΑ. Υπάρχουν προμηθευτές που αυτοκτόνησαν για τέτοιες καταστάσεις.
 Πάντως η Παυλίδου παρά τις φάπες που έφαγε από τον Παπαγιάννη εν απουσία Φερεντίνου που θα καθάριζε για την πρώην του  ζει και βασιλεύει.

Ποινική δίωξη για απιστία σε βάρος συνολικά 9 ατόμων, πρώην μελών του ΔΣ του ΕΟΠΥΥ, του ΙΚΑ και του ΟΓΑ, άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, μετά την έρευνα για συγκεκριμένα υλικά που χορηγούνταν στους ασφαλισμένους.
Από τα στοιχεία της προκαταρκτικής εξέτασης προέκυψε ότι το δημόσιο ζημιώθηκε με 15 εκατομμύρια ευρώ από τους εμπλεκόμενους, οι οποίοι με δύο αποφάσεις τους, την περίοδο 2012-2014 επέβαλαν το ανώτατο όριο δαπάνης στα επίμαχα υλικά, προκαλώντας έτσι την ζημία.
Η δικογραφία διαβιβάστηκε προ ημερών από τον Άρειο Πάγο στη Βουλή, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες και των αρμοδίων τότε Υπουργών Οικονομίας, Εργασίας , Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους, η διαβίβαση στη βουλή γίνεται για τυπικούς και όχι για ουσιαστικούς λόγους, καθώς οι επίμαχες αποφάσεις φέρουν τις υπογραφές των αντίστοιχων υπουργών.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΕΙΡΙΖΩΝΤΕ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ ? ΟΙ ΒΡΩΜΟ-ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΙ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟ-ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΥΡΙΖΑΝΕΛ . ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ . ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...