Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Αυτό θα είναι το σούπερ κόλπο;



Να το δούμε και αυτό. Έτσι και αλλιώς τα έχουμε δει όλα από δαύτους. Aποχωρούμε από την κυβέρνηση αλλά συνεχίζουμε να την στηρίζουμε. Έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα δεδηλωμένης.

Πολύ κρίσιμη ημέρα η σημερινή, Δευτέρα, για τους ΑΝΕΛ καθώς συνέρχεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα και  η εκτελεστική επιτροπή για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων την ώρα που:
ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος αποκηρύσσει τα συλλαλητήρια και βρίσκεται σε επαφή με τον ΣΥΡΙΖΑ για να στηρίξει πιθανή λύση αλλά και να συνεργαστεί πλέον με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του.
ο Δημήτρης Καμμένος κινείται στον αντίποδα και επιπλέον βρίσκεται πλέον σε ανοικτό πόλεμο με τον ΣΥΡΙΖΑ που τον ...καταγγέλλει ότι υπονομεύει την κυβέρνηση
βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Σάκης Παπαδόπουλος, θέτουν ανοικτά θέμα ότι δεν γίνεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να μην συμφωνεί με την κυβερνητική γραμμή για το Σκοπιανό. 
Λόγω αυτής της κατάστασης μάλιστα το σενάριο "έσχατης ανάγκης" που σύμφωνα με πληροφορίες του Press-gr συζητείται είναι, εφόσον προχωρήσει η λύση της σύνθετης ονομασίας, να αποχωρήσει ο Π. Καμμένος από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αλλά να συνεχίσουν να στηρίζουν οι ΑΝΕΛ την κυβέρνηση στην Βουλή ώστε να μην προκύψει θέμα δεδηλωμένης. 
Αυτό σημαίνει κανονικά ότι θα πρέπει να αποχωρήσουν από το υπουργικό συμβούλιο και οι άλλοι υπουργοί των ΑΝΕΛ, οι Ελ Κουντουρά, Μ. Κόλλια, Ν. Μαυραγάνης, Τ. Κουίκ,  Β. Κόκκαλης

2 σχόλια:

flowerbabis είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ ΚΡΑΜΑ ΦΥΛΩΝ , ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΡΩΤΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΚΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΑ ΣΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ . ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΝΤΙΔΡΩ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΠΟ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΑΠΟ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟ , ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΙΣΟΥΝ Η’ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ,ΜΕ ΞΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. (μνημοσυνο με ξενα κολυβα). Η’ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ. ΕΓΩ ΤΙ ΚΑΝΩ;;; ΕΣΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;;; ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ;;; Η’ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ;;; ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η’ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΑΡΠΑΓΑ ΓΕΙΤΟΝΑ , ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΛΕΠΕ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;;;;ΘΑ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο Υ Σ Ι Α ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ. ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ . ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ . ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΛΕΨΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ . ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ .Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΙΑΣΕΙ . ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΑΛΤΣΑΔΟΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΙΑΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ Θ’ΑΚΟΥΣΘΟΥΝ. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλο το παραδειγμα, εγω θα εκανα κατι πιο απλο και απτο.
Σε καποιο συμβουλιο παγκοσμιο ή ευρωπαικο θα τους επεβαλα να διαβασουν μια Μακεδονικη επιγραφη της εποχης του Μ. Αλεξανδρου και να μεταφρασουν τι αναφερει αυτη η επιγραφη.
Τους κανεις παγκοσμιως πουτανες και ολα τα αλλα ειναι για να εχουμε να λεμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...