Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Για το καλό του ΟΦΗ, η το δικό του.



Ένταση  είχαν στο φινάλε του αγώνα με τον Πανιώνιο οι εξέδρες του “Γεντί Κουλέ”. Η ένταση προκλήθηκε την ώρα που ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Τσάλος κατέβηκε από τη  θέση για να κατευθυνθεί προς τα αποδυτήρια. Μερίδα του κόσμου που ήταν κοντά αποδοκίμασε έντονα ενώ οι οπαδοί  πέταξαν και νερά και καφέδες προς το μέρος του. Ο πρόεδρος κατέβηκε συνοδεία αστυνομικής δύναμης και πήγε τελικά στα αποδυτήρια για να πει ότι σουτάρει τους κ.κ. Ζερβάκη, Φασομυτάκη οι οποίοι δεν κάθισαν στον πάγκο αλλά ακριβώς από πάνω στη  “θύρα 9”.
 Μετά όμως από το παρ΄ολιγο βρωμόξυλο, χθες το σκέφτηκε ψυχραιμότερα και είπε να κάνει ηρωική έξοδο χαρίζοντας μάλιστα και τις άνευ αξίας μετοχές του στους φιλάθλους του ΟΦΗ. Έτσι ανέβασε δήλωσε στην προσωπική του σελίδα, γράφοντας ότι παραιτείται για το καλό του ΟΦΗ!
Η δήλωση, η οποία αναρτήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αναφέρει ότι έβαλε από τις επιχειρήσεις του στην ομάδα 360.000 ευρώ, χρήματα που θα στερηθούν από τα παιδιά του και είναι κόποι μια ολόκληρης ζωής και ότι μετά από μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και μεγάλες διακυμάνσεις στο τι θέλει εκείνος και τι θέλουν οι μέτοχοι, θεωρεί ότι το καλύτερο για την ομάδα στη συγκεκριμένη στιγμή είναι να παραιτηθεί.
Κλείνοντας αναφέρει ότι συνεχίζει να είναι κοντά στην ομάδα ως στρατιώτης, παραμένει ο μεγαλομέτοχος με 26% και τις μετοχές του προτίθεται να τις κάνει δώρο σε όλους τους φιλάθλους του ΟΦΗ και σε κάθε φίλαθλο θα δώσει 5 μετοχές δώρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...