Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Το υποτιθέμενο κράτος είναι γεμάτο Στεφανάκους.



Το Νονιλίκι – νταβατζηλίκι πάει σύννεφο. Όμως εκεί δεν πέφτουν…σφαίρες.  Θέλετε παράδειγμα; Διαβάστε παρακάτω.

Η ΑΑΔΕ απειλεί να βγάλει στο σφυρί πρώτη κατοικία συνταξιούχου στου Ζωγράφου που ζει σε ένα μικρό διαμέρισμα μόλις 51 τ.μ. για χρέη στην εφορία που προέρχονται από μικροποσά που οφείλει λόγω κυρίως φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ. Το συνολικό ποσό της οφειλέτριας είναι 4.798 ευρώ και είναι χρέη που δημιουργήθηκαν από το 2012 και μετά, όταν δηλαδή η λαίλαπα των μνημονίων και η λεηλασία των συντάξεων είχε αρχίσει να καίει τα νοικοκυριά. Η οφειλέτρια που βλέπει το μικρό διαμέρισμα στου Ζωγράφου όπου και διαμένει με τον γιό της να βγαίνει στο σφυρί , είναι και εκείνη συνταξιούχος, πρώην υπάλληλος σε νοσοκομείο της Αττικής. Σύμφωνα με τους νέους μνημονιακούς νόμους, η Ι.Ζ. ΔΟΥ Αθηνών στην οποία οφείλει η ιδιοκτήτρια, υπολόγισε την αξία του ακινήτου για την κατάσχεση μαζί με έναν «μάρτυρα» που δεν είναι άλλος από τον δικαστικό επιμελητή που εκτέλεσε την παραγγελία της ΑΑΔΕ κατόπιν εντολής του δικαστικού τμήματος της Ι.Ζ. ΔΥΟ Αθηνών.
Δηλαδή, ο δικαστικός επιμελητής μαζί με την ΔΟΥ έκαναν την εκτίμηση της αξίας του ακινήτου, την οποία και υπολόγισαν στο ποσό των 42.500 ευρώ. Ακόμα, η τιμή εκκίνησης για το δυαράκι στου Ζωγράφου ορίστηκε πολύ χαμηλότερα , στα 34.000 ευρώ ,γεγονός που προκαλεί εύλογα ερωτήματα καθώς οι γνώστες της αγοράς ξέρουν ότι υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να φτάσει ο πλειστηριασμός για ένα τέτοιο ακίνητο στην τιμή εκτίμησής του, δηλαδή στα 42.500 ευρώ.
Στον σχετικό πίνακα που επισυνάπτεται στο κατασχετήριο, φαίνεται από πού προήλθαν οι οφειλές, με μικροποσά από φόρους, ΕΝΦΙΑ, και το παλιό ΕΕΤΗΔΕ που μαζί με τις προσαυξήσεις έφτασαν σε αυτό το ύψος.
Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του dikaologitika.gr , το συγκεκριμένο δυάρι της συνταξιούχου, κατασχέθηκε για ένα μικρό χρέος στην εφορία. Πηγές της ΑΑΔΕ, με τις οποίες επικοινώνησαν τα dikaiologitika.gr , υποστηρίζουν ότι η κατοικία της συνταξιούχου δεν κινδυνεύει σε καμία περίπτωση να εκπλειστηριαστεί. Το κατασχετήριο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εστάλη για διαδικαστικούς λόγους μη παραγραφής οφειλών.

 

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το εχω γραψει πολλες φορες καψτε τα να παρουν μονο αποκαιδια .ρουλα .

Ανώνυμος είπε...

Ελληνικό Κράτος Δέν άφησαν ποτέ οί ιουδαίοι νά λειτουργείσει , γιατί όλο τό πολιτικό σύστημα στήν Ελλάδα ελέγχεται απ αυτούς γιά τούς γνωστούς σ εμάς λόγους.
Πώς νά μήν γεμίσει μετά μέ Στεφανάκους αφού νόμοι ΔΕΝ λειτουργούν γιά τό συμφέρον τών πολιτών αλλά γιά τήν προστασία τών ιουδαικών συμφερόντων !!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΠΑΠΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ . ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ .....
Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΤΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΝΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΕΒΡΑΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...