Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Τι στο διάολο δίνουν του κάφρου και πίνει.



Οι δηλώσεις του έχουν τόση αξία όσο και οι προηγούμενες, ασε που ανήκουν στην σφαίρα της ψυχιατρικής.

Ο γίγας της ευρωπαϊκής πολιτικής σκέψης και 14ος αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής Δημήτρης Παπαδημαγωγούλης, έδωσε συνέντευξη στον Ρ/Σ το "Κόκκινο", διαφωτίζοντας την φυλή των συριζογκαγκανόβλαχων ότι:
• «Χθες έγινε ένα σημαντικό βήμα για την οριστική έξοδο της Ελλάδας από την εποχή των μνημονίων: Αυτό το πολυνομοσχέδιο ήταν το πρώτο σε μια αλυσίδα μνημονιακών νομοθετήσεων, όπου τα θετικά ήταν περισσότερα από τα αρνητικά και δεν... υπήρχαν νέα δημοσιονομικά μέτρα».
• «Όσο περισσότερα είναι τα θετικά αποτελέσματα που φέρνουμε, τόσο θα δυναμώνει η ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ και θα γεμίζουν απελπισία οι συστημικοί μας αντίπαλοι».
• «Η γραμμή ‘ούτε παράγωγα, ούτε σύνθετη ονομασία’ έχει φέρει το εξής αποτέλεσμα: Τουλάχιστον 140 χώρες στον πλανήτη έχουν ήδη αναγνωρίσει μονομερώς τη γειτονική χώρα με το όνομα ‘Μακεδονία’ σκέτο. Επομένως, ας σταματήσει επιτέλους η υποκρισία».

Ο Παπαδημιούλης, που απέρριπτε και την ιδέα ακόμα συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ, έχει γίνει σήμερα κολαούζος του Κομμένου. Κι όλα αυτά για να διατηρούν την εξουσία εις βάρος του λάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...