Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

Κράτος οι “κουκουλοφόροι” στο Ηράκλειο.Τα γνωρίζουν όλα τα παρακρατάκια , αλλά δεν τολμούν να τα …“ενοχλήσουν” διότι έχουν υψηλή προσταcια από μυστικές υπηρεσίες.   
Επεισόδια διαδραματίστηκαν το μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμπλοκή αντιεξουσιαστών με Χρυσαυγίτες.
Όλα συνέβησαν την ώρα που συνεδρίαζε το περιφερειακό συμβούλιο Κρήτης στην πλατεία Ελευθερίας με ομάδα αντιεξουσιαστών να πραγματοποιεί πορεία στο κέντρο της πόλης διαμαρτυρόμενη για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο συμβούλιο.

Τα πράγματα φαίνεται πώς ξέφυγαν από κάθε έλεγχο όταν η ομάδα των αντιεξουσιαστών ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον περιφερειακό σύμβουλο με την Ελληνική Αυγή Κρήτης, Γιώργο Σπυρόπουλο.
Τότε οι αντιεξουσιαστές, σύμφωνα με τις πληροφορίες, του επιτέθηκαν ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να βάλει τάξη.

Διερχόμενοι περαστικοί βλέποντας την συγκεκριμένη συμπλοκή ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ ασθενοφόρο του οποίου παρέλαβε τον κ. Σπυρόπουλο και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Σπυρόπουλος έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...