Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Ποιοι μπορούν να σταματήσουν τις επιδιώξεις της Τουρκίας; Ο μπάρμπα Φώτης με τον ψεκασμένο, η ο τραγουδισταράς Κοτζιάς ;



Αύριο θα ακούσουν τα μαντάτα.
Περισφίγγει την πολιορκία του γύρω από την Αφρίν ο τουρκικός Στρατός και οι δυνάμεις των ανταρτών από βόρεια, ανατολικά και δυτικά αφήνοντας μόνο μια δίοδο για τους Κούρδους μαχητές να αποχωρήσουν προς την πλευρά των εδαφών που ελέγχει ο συριακός Στρατός.
Οι τουρκικές δυνάμεις έχουν πλέον υπό τον έλεγχο τους περίπου διακόσια πενήντα (250) χιλιόμετρα συνοριογραμμής, που εκτείνεται από την περιοχής της Ζαραμπλούς στη δυτική πλευρά του ποταμού Ευφράτη ως την περιοχή Ατμάχ στην Ιντλίμπ, συμφωνά με τα αναλυτικά στοιχεία που παρείχε το παρατηρητήριο συγκρούσεων το οποίο εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Τα τουρκικά κρατικά μέσα ενημέρωσης επιβεβαίωσαν την εξέλιξη, λέγοντας ότι οι κουρδικές δυνάμεις αποκόπηκαν από τα τουρκικά σύνορα.
Με αυτή την εξέλιξη, οι τουρκικές δυνάμεις εισβολής ελέγχουν πλέον περίπου το 35% του καντονίου της Αφρίν.
Όλα τα νεώτερα από την Αφρίν εδώ.
https://twitter.com/op_shield/status/970343580870029312/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Famyna-asfaleia%2Fenoples-sygkroyseis%2F671497_perisfiggei-ton-kloio-toy-gyro-apo-tin-afrin-o-toyrkikos

 

 

ΤΟΥΡΚΙΑ «ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝ. ΜΕΣΟΓΕΙΟ»










Η Ουάσινγκτον ανακοίνωσε πως αύριο “για λόγους ασφαλείας” η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα θα παραμείνει κλειστή. Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται πότε θα επαναλειτουργήσει η πρεσβεία. Επιπλέον, η πρεσβεία συστήνει στους Αμερικανούς πολίτες στην Τουρκία να αποφεύγουν τις ογκώδεις συγκεντρώσεις ανθρώπων και το κτίριο της πρεσβείας και να βρίσκονται σε επιφυλακή για την ασφάλειά τους όταν επισκέπτονται τουριστικά αξιοθέατα και περιοχές με κόσμο. Δεν διευκρινίζεται ποια ακριβώς είναι η απειλή που οδήγησε στην απόφαση του κλεισίματος της πρεσβείας. Όπως έχει αποδειχτεί πρόσφατα. Οι Αμερικανοί έχουν συνήθως καλή πληροφόρηση όταν αναφέρονται σε θέματα ασφαλείας στην Τουρκία. Μένει να δούμε αν θα “πέσουν ξανά μέσα”. 

Ο Τζέφρι Πάιατ προειδοποιεί συνεχώς για επεισόδιο «αθέλητης σύγκρουσης» Ελλάδας-Τουρκίας.
 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καμμένος κρύβετε γιατί φοβάται απαγωγή από τους Τούρκους Μπορντώ μπερελί . Η δηλωσάρα της ημέρας πάντως, ανήκει στον μπάρμπα Φώτη Κουρέλη. «Θέλω να πιστεύω ότι το περιστατικό θα αξιολογηθεί από τις τουρκικές αρχές στις πραγματικές του διαστάσεις»!
Όσο για τον Ελληνικό στρατό; Eχει τρομακτικό πρόβλημα. Εάν γίνει αψιμαχία οι Αλβανοί και οι αριστεροί που υπερτερούν στο στράτευμα θα γυρίσουν τα όπλα κατά των Ελλήνων. Είναι το μόνο σίγουρο. Όσοι δεν το βλέπουν εθελοτυφλούν.


Ανώνυμος είπε...

Αμ ο άλλος τραμπαρίφας ο Α/ ΓΕΕΘΑ Αποστολάκης ο μόνος Α/ΓΕΕΘΑ ευρωπαϊκής χώρας που έχει εκδώσει ανακοίνωση κατά νομίμου πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής, που είναι; Πάει για ψάρεμα η κυνήγι στις διαμορφωμένες σε σουίτες ψαροκαλύβες του Έβρου;

Ανώνυμος είπε...

ο αρχιμπουχεσας ο πανουλης κρυβεται κατω απο τα φουστανια της γυναικας του.Το ιδιο και ο ΑΓΓΕΘΑ ο ελαχιστος αποστολακης και ο ΓΕΣ στεφανης.Δεν κοβουν καλυτερα τα αρχιδια τους μην τα εχουν για βαρος οι κοτες οι λυρατες οι ξεφτιλισμενοι νενεκοι.
Μετα το Αιγαιο γκριζοποιουμε και τη Θρακη ουστ κοπροσυριζανελ.


Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΈΧΕΙ ΞΕΠΕΡΆΣΕΙ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΛΑΠΑΤΡΊΔΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥΕΚΕΊΝΟΣ ΉΤΑΝ ΠΑΤΡΙΏΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΈΝΟΣ ΚΟΛΟΚΌΦΤΗΣ

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Το έχω γράψει άπειρες φορές, για να σε σέβονται πρέπει να σε φοβούνται
Η χώρα δεν ήταν ποτέ σοβαρή στην νεότερη ιστορία της και ειδικά μετά το 80 φεύγα όταν ο κάθε "υπουργός" έκανε την δική του πολιτική, και όταν έφευγε ο επόμενος έκανε την δική του.
Τα κράτη έχουν συνέχεια και το μόνο που αναγνωρίζουν ως συνέχεια οι κηφήνες του κυνοβουλίου, είναι μόνο τα χρέη που δημιούργησαν και τα φόρτωσαν στον "υπερήφανο" Ελληνικό λαό.
Που κολλάει όλος αυτός ο πρόλογος, κολλάει ότι στο συγκεκριμένο θέμα η αγΕλλάδα που ανήκει στη δύση και στην Γερμανική ευρώπητων λαγών δεν έχει τις ειδικές δυνάμεις που θα επεμβαίνουν στο εξωτερικό όπως έχει δείξει στο παρελθόν ακόμη και η Τουρκία στην περίπτωση του Οτσαλάν.
Σοβαρό έθνος δεν θα είχε αφήσει να ζει ο δολοφόνος του Σολωμού το 1996, δεν θα είχε αφήσει ατιμώρητους τους Τούρκους "κομάντος" στην Ίμια, δεν θα είχε μια άοπλη Θαλαμηγό να μαζεύει τον κάθε μλκα που του έκαναν διαφήμιση, ότι θα πάει στην Ευρώπη και θα τον ταΐζουν τζάμπα.
Ένα σοβαρό κράτος δεν θα είχε αποσύρει τα ναρκοπέδια πρώτο πρώτο, για να περνάνε οι πάντες μέσα στη χώρα.
Ένα σοβαρό κράτος δεν θα έβαζε φόρους για την οικολογία σε μια χώρα που δεν παράγει τίποτα και τα κουβαλάει απέξω διότι εξανάγκασαν τον κόσμο να φύγει από τα χωράφια και τα κλειστά εργοστάσια.
Ένα σοβαρό κράτος δεν θα δεχόταν να μετονομάσει τους εργαζόμενους σε ωφελούμενους, ούτε θα υπέγραφε όπως είχε πει και ο Βόλφανγκ στον Γιάνη αυτά που έχουν υπογράψει όλοι τους.
Είναι πολλά που δείχνουν ένα σοβαρό κράτος από ένα κράτος οπερέτα, του οποίου οι ιθαγενείς του δείχνουν την μαγκιά τους στα πεζοδρόμια με διάφορους τρόπους.
Ένα σοβαρό κράτος δεν μοιράζει τα χρήματα του λαού του δεξιά και αριστερά σε "επιδόματα" δημιουργώντας στρατιές ψηφοφόρων για να καβατζάρει την εξουσία στο προτεκτοράτο.
Πολλά είναι τα παραδείγματα ενός σοβαρού κράτους που δεν είναι στο μέγεθος των ΗΠΑ της Ρωσίας και πολλών άλλων κανονικών κρατών

Αν έχουν τα κότσια οι Αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων ας κάνουν αυτό που προτάσσει το σύνταγμα και όχι να κλαίνε μόλις πάρουν τη σύνταξη.

Ο κόσμος περιμένει κάποιον να βγει μπροστά και μόλις δει ότι αξίζει θα ακολουθήσει, έχει βαρεθεί την ανακύκλωση των ίδιων "προσώπων" του κυκλώματος

Ανώνυμος είπε...

Σε συγχαιρω αδερφε.

Ανώνυμος είπε...

ερωτησεις για οποιον γνωριζει

1- η τουρκια αυτη τη στιγμη εχει ανοιξει μετωπο στην αφριν της συριας

2- εχει το μετωπο εωτερικα και εξωτερικα με τους κουρδους

3- ανοιγει μετωπο με την κυπρο

4- ανοιγει μετωπο με την ελλαδα

5- απειλει ολους οποιον πλησιασει τα οικοπεδα της αοζ της κυπρου
ακομη και τους αμερικανους

και ολα αυτα μετα τα συλλαλητηρια για τη μακεδονια
κατι βρομοκοπαει ασχημα εδω κατι δεν παει καλα
ποια ειναι η τουρκια μονη της να υψωνει τετοιο αναστημα

Ανώνυμος είπε...

Μη πας μακρια απλα δες ποιος ηρθε ως πρεσβης της Αμερικης στην Ελλαδα. Αυτος που ηταν στην Ουκρανια...................
Οποτε ηδη γνωριζεις ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Οταν διεκδικείς στο κέρδος είσαι. Και η Τουρκία πάντα εφαρμόζει αυτό το δόγμα, και πάντα στο συν είναι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...