Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Η νύφη έκλασε, ο γάμος σχόλασε.



Ένα “πουλάκι” υψηλής πληροφόρησης μας ενημέρωσε ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης ζήτησε να συναντήσει τον Νίκο Μιχαλολιάκο και η συνάντηση έγινε!
Μπορούν να μας ενημερώσουν, αν στην κουβέντα που έκαναν συμφώνησαν να γίνει πολιτική ανακωχή ώστε ο ένας να μην χτυπάει τον άλλο;
Αν συνέβη αυτό, τότε επαληθεύεται ότι, ο Καρατζαφέρης είναι πολιτική αλεπού! Γιατί, σε αυτήν την
περίπτωση έχει να κερδίσει μόνο ο Γιώργος Καρατζαφέρης! Τι θα έχει άραγε να κερδίσει από αυτήν την συμμαχία ο Νίκος Μιχαλολιάκος;
Ωστόσο, κατά το παρελθόν πολλές φορές ερίζουν αλλά τελικά πάντα τα βρίσκουν!
Μου θυμίζουν οι Μιχαλολιάκος – Καρατζαφέρης τις γάτες, που σκούζουν και κανείς δεν γνωρίζει αν μαλώνουν ή αν κάνουν έρωτα!!


Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ




6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφερης για να επιδιωξει συναντηση με τον Μιχαλολιακο καποιο ασσο θα ειχε στο μανικι του. Δεν εχεις καταλαβει οτι παντοτε θελει να ειναι απο πανω; Ειμαι σιγουρος οτι σε σκεψη και κριση εισαι πολυ καλυτερος απο εμενα. Πρωην βουλευτη της Χ.Α. εχει στο αποκομμα του οποτε εκει στρεφεται πρωτα το διεστραμμενο μυαλο μου.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον έρωτα θα κάνει ο Καρατζαφέρης ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

μακρυα κ αλαργα απο
τη κοτσιλια
φτου φτου φτου και σερνεται ιλαρα

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ:Να ενημερωνεστε απο τα εντυπα του κινηματοs και ΟΧΙ απο"ΜΑΚΕΛΙΟ"και καναλι του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-(ΒΙΝΤΕΟ)
<<...Απο τοτε που ο εν λογω κυριοs απεφασισε να στηριξει κατι για το οποιον γνωριζε και διεδιδε πωs ειναι μεθοδευμενον παει...
Τελειωσε η πορεια του στην...ελευθερα αγορα τηs κομματοκρατιαs και τηs ψηφοθηριαs!!!
Διοτι ο εν λογω κυριοs ισχυριζοταν απο το 2000 πωs το GAPατο θα ερχοταν ωs μεροs σχεδιου των Αμερικανων για να ξεπουλησει την Πατριδα μαs!
Προσωπικωs εχω αρχισει να πιστευω πωs ο εν λογω κ ο υ δ ο υ ν ι σ μ ε ν ο s λειτουργησε κανονικοτατα και ΕΠΙΣΗΜΩΣ ειs βαροs μαs μεσα απο το αποκομ(μ)α του με κυριον στοχο να διαλυση καθε αλλην προσπαθεια αντιστασεωs καθωs επισηs και το να κρατηση τουs ειλικρινειs πατριωτεs σε αδρανεια προ κειμενου να ΜΗΝ υπαρξη συσπυρωσιs κι ενοτηs!
oimaskespeftoun.blogspot.gr/2014/11/blog-post_65.html
*ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟΝ
*ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΤΡΥΠΙΕΣ ΚΥΛΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΠΡΩΚΤΟΧΕΣΜΕΝΟΥ
*ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΒΑΨΩΜΑΛΛΙΑ ΕΡΩΤΥΛΟ ΠΑΡ'ΟΛΙΓΟΝ ΔΙΓΑΜΟ ΚΑΜΠΟΤΙΝΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΣΑΒΑΝΟΤΣΕΠΗ ΜΙΖΑ-ΝΟΝΟ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΟΡΔΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΣΑΝΟΠΩΛΗΣ ΓΑΛΑΤΑΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΚΟΜΦΕΡΑΝΣΙΕ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ( ΕΓΩ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΑΩ )
ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΛΥ ΕΜΙΣΗΣΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ Ο ΜΠΟΛΝΤΙΜΠΙΝΤΕΡΑΣ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΗΣ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Αποστολου δινει την χαριστικη βολη στον Καρατζαφερη:"Να παρεμβει Εισαγγελεαs για το 1 Εκατομμυριο...Δωρεαs του Καρατζαφερη που...ΧΑΘΗΚΕ"!
Οσον αφορα το αν γνωριζαν βουλευτεs του κομματοs για τη συμμετοχη του Γ.Καρατζαφερη σε offshore εταιρειεs ο Π.Αποστολου τονιζει:<< Βοουσε στα κεντρικα γραφεια του κομματοs η φημη περι κατοχηs η συμμετοχηs του κ.Καρατζαφερη σε offshore εταιρειεs!Αλλωστε η θεωρημενη"κακοδιαχειριση"των χρηματων που λαμβανε ο ΛΑΟΣ απο τη χρηματοδοτηση του κομματοs απο την Ε.Ε οδηγησε τον κ.Μιχαλη Βαρδα γραμματεα τηs Κ.Ε. του ΛΑΟΣ να καταθεσει στιs 14 Μαρτιου 2007 επιστολη προs τον προεδρο του ΛΑΟΣ με την οποια ζητουσε στην Κεντρικη Επιτροπη που θα πραγματοποιουνταν στιs 17/3/2007 να δοθουν οι απαραιτητεs εξηγησειs σε σχεση με την οικονομικη διαχειριση και διαφανεια του κομματοs!
Ο Γιωργοs Καρατζαφερηs αρνηθηκε και τοτε τον ελεγχο >>!
Χοντροs ο Κωσταs Αιβαλιωτηs η τσιγκουνηs ο Γ.Καρατζαφερηs;
Ατυχημα του βουλευτη Αιβαλιωτη στο...
το πραμα-πραματι λεει οτι δεν τα βαφει τα μαλλια του απλωs αλλαξε τον φωτισμο ο πανοπουλοs!!!
ατιμον πτηνον τον καταεχεσεs τον τηλεπρρρρρρρρρρρ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...