Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Ξυπνήστε ρεεε .Τον κρύβει ο…. Σώρρας.



Αναζητείται για σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαβρίδης, μετά την εισβολή του στο γήπεδο της Τούμπας, στο ντέρμπι ΠΑΟΚ- ΑΕΚ, που δεν τελείωσε ποτέ.
Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του, βάσει των καταθέσεων που έχουν ληφθεί από τον διαιτητή της αναμέτρησης, δημοσιογράφους της NOVA και μάρτυρες, από το τμήμα Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Η δικογραφία συντάχθηκε υπό την εποπτεία αθλητικού εισαγγελέα.
Η δικογραφία αφορά παραβίαση της αθλητικής νομοθεσίας και ειδικότερα παράνομη είσοδο σε αθλητικό χώρο και για 'παράνομη κατοχή αντικειμένου'- αφορά την κατοχή του όπλου. Σημειώνεται ότι ο Σαββίδης κατέχει μεν νόμιμα το όπλο, αλλά απαγορεύεται η οπλοκατοχή στα γήπεδα ακόμη και από τους αστυνομικούς. Παράλληλα αναζητούνται και οι συνοδοί του Σαββίδη που μπήκαν μαζί του στον αγωνιστικό χώρο και ήδη έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του ενός εξ αυτών. Οι κατηγορίες είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα. Το αυτόφωρο λήγει το βράδυ. Αν έως τότε δεν έχει εντοπισθεί ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, τότε η δικογραφία θα διαβιβασθεί στον εισαγγελέα για την άσκηση των ποινικών διώξεων και θα πάρει το δρόμο της τακτικής δικαιοσύνης. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πιθανό να εμφανισθεί αύριο στην αστυνομία (θα έχει παρέλθει το αυτόφωρο) προκειμένου να δώσει εξηγήσεις υπό μορφή ανωμοτί κατάθεσης, η οποία θα περιληφθεί στη δικογραφία. Μεταξύ των ελεγχόμενων προσώπων για εμπλοκή στην υπόθεση περιλαμβάνεται και εν ενεργεία αστυνομικός- συνοδός του Σαββίδη, ο οποίος έχει διατεθεί νόμιμα από την ΕΛΑΣ στην προσωπική ασφάλεια του επιχειρηματία. Επίσης, αναζητούνται τέσσερα μέλη της προσωπικής του συνοδείας, στα πλαίσια του αυτοφώρου.

 

Μάααλιστααα... Ποιος είναι αυτός (και πού πάει);

 

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δημητριάδης σε Γκαγκάτση: «Θα μας σκοτώσουν εδώ μέσα. Με το πιστόλι βγήκαν» (audio)
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/dimitriadis-se-gkagkatsi-tha-mas-skotwsoun-edw-mesa-me-to-pistoli-bgikan-audio/3506340

Ανώνυμος είπε...

Εδω εδω εδω εδω κοιτα!
Ψωμιάδης για Σαββίδη: Τον Πόντιο αφού δεν τον σέβεστε, θα τον φοβάστε
http://www.sport-fm.gr/article/pswmiadis-gia-sabbidi-ton-podio-afou-den-ton-sebeste-tha-ton-fobaste/3506342

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΙΔΗ

ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΙ ;;;

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΡΙΦΟΣ !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...