Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019

«Χτύπησε» σκληρά η.... μεγαλοκοπέλα.


Μια ιστορική αποκάλυψη έκανε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη, για το πολιτικό παρασκήνιο του καλοκαιριού του 2015.

Μιλώντας, λοιπόν, στο Αction 24 και στην εκπομπή «Αντιθέσεις», αναφέρθηκε στο περίφημο σενάριο του «μεγάλου συνασπισμού» γερμανικού τύπου, δηλαδή να γίνει η ΝΔ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, ήταν έτοιμη να αποδεχθεί η Νουδούλα, αλλά ο Τσίπρας τους… κορόιδεψε κι έκανε δεύτερες εκλογές τον Σεπτέμβριο. Μάλιστα, η Ντόρα τονίζει ότι η απόφαση για υπερψήφιση του τρίτου Μνημονίου και για την εν συνεχεία σύμπραξη με τους κομμουνιστές του
ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν μόνο της τότε ηγεσίας της Νουδούλας (Βαγγέλας Μεϊμαράκης), αλλά ΟΛΩΝ. Ήτοι και των Σαμαρά, Μπουμπούκου, Βορίδη και λοιπών που παριστάνουν τους… σκληρούς και τους… άτεγκτους!

Ιδού η συνταρακτική αποκάλυψη:

«Όταν το 2015 ήρθε η μεγάλη κρίση και αρχηγός του κόμματος ήταν ο κ. Μεϊμαράκης, το σύνολο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, γνωρίζοντας το πολιτικό κόστος, πήρε την απόφαση να ψηφίσει το τρίτο μνημόνιο, το οποίο είμαστε απολύτως σίγουροι ότι ήταν αχρείαστο, διότι προέκυψε μετά τη Βαρουφακιάδα. Τότε ο κ. Μεϊμαράκης είχε πει στον κ. Τσίπρα ξεκάθαρα ότι στηρίζουμε και αν θέλετε να περπατήσουμε μαζί, να βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση, θα το κάνουμε. Η απάντηση του κ. Τσίπρα ήταν, πρώτον, να τον κοροϊδέψει (σ.σ.: τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη) και να κάνει εκλογές, γιατί του είχε πει ότι δεν θα κάνει εκλογές, και, δεύτερον, να διαλέξει ως αξιόπιστο συνεταίρο του τους ΑΝΕΛ. Έτσι τελείωσε το θέμα του μεγάλου συνασπισμού. Αν δεν είχε πάει σε εκλογές, θα μπορούσε να είχε γίνει μία συζήτηση.
Θα μπορούσε να γίνει μία συζήτηση, την ώρα που φτάσαμε στο παρά πέντε να βγούμε από την Ευρώπη και το ευρώ, θα μπορούσε να γίνει μία διαφορετική συζήτηση για τον μεγάλο συνασπισμό. Βεβαίως και θα μπορούσε να γίνει. Η συζήτηση ήταν ένα συνολικό πακέτο».

Κούλη...να ζήσετε να την θυμόσαστε.

Δουλεύει μια χαρά την μηχανή για να κάνει (μελλοντικά) τον γιο της αρχηγό. Δεν ξέρουμε μόνο εάν ...προλάβει.

.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...