Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019

Εδώ χρειάζεται ....σαπούνι και... σχοινί.


Μ.Χαιρέτης: Σεβόμαστε την... Ντόρα, στηρίζουμε.... Κουράκη.

Ο πολιτικός μαλάκας δεν παίζει κομματικά, αλλά επικαλείται την κομματική ιδιότητα του μαζί με άλλους ...τσουρμαραίους για να τον ψηφίσουν τα ζώα. Όμως από πολιτικάντη που έχει το θράσος να μιλά για «ΝΕΟ» με... Κουράκη δήμαρχο,που έμαθε από τα λάθη του, ( Έτσι ονομάζει την αέναη μασαμπούκα). τι περιμένεις. Νομίζει τους πολίτες για ....πρόβατα του.

"Το νέο θα επικρατήσει του παλιού" λέει λοιπόν ο Μανώλης Χαιρέτης, αναφερόμενος στα αυτοδιοικητικά, στην υποψηφιότητά του στο συνδυασμό του Γιάννη Κουράκη και όσα συζητούνται, το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με τις σχέσεις του με την Ντόρα Μπακογιάννη. Σε ό,τι αφορά το Δήμο Ηρακλείου, ως εκλεγμένο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ως συνεπής στρατιώτης της παράταξης μας ξεκαθαρίζω ότι χρίσμα δεν δόθηκε ποτέ σε κανένα υποψήφιο δήμαρχο του Δήμου Ηρακλείου από πλευράς του κόμματος.
Αλλά θυμίζω ξανά ότι:
Α) Αξιολογήθηκε το έργο της σημερινής Δημοτικής αρχής, την οποία υπενθυμίζω ότι και ο ίδιος στήριξα και υπηρέτησα και το έκανα με συνέπεια. Προτιμούσα όλα αυτά τα χρόνια να εκφράζω προσωπικά στον ίδιο και όχι στα παραπολιτικά, τις διαφωνίες μου για τις ενέργειες ή παραλείψεις του Δημάρχου αλλά και κυρίως του στενού του περιβάλλοντος που είχε επιλέξει και που επί χρόνια αποτελούσαν τους «Διατάκτες» στον Δήμο. Το πόρισμα πολλών πρώην προέδρων ΝΟΔΕ, πολλών τοπικών παραγωγικών στελεχών της ΝΔ ήταν αρνητικό για την πορεία του Απερχόμενου Δημάρχου και μέρους των συνεργατών του.
Β) Απευθυνθήκαμε συντεταγμένα ως κόμμα σε αυτοδιοικητικά και μη στελέχη της ΝΔ για να ηγηθούν και να αποδείξουν την ικανότητα τους να προσφέρουν από τη θέση του επικεφαλής Συνδυασμού στηριζόμενοι από το σύνολο των μελών της παράταξής μας. Δεν κατέστη δυνατό και πήγαμε παρακάτω..
Γ) Προχωρήσαμε με την αρμόδια κεντρική επιτροπή για την Αυτοδιοίκηση στην αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων που εκδηλώθηκαν για το Δήμο μας.
Καταλήξαμε ότι η επιλογή που θα μπορούσε να παράξει έργο, και εφόσον δήλωσε δημόσια ότι πρόκειται για ακομμάτιστο συνδυασμό είναι ο Γιάννης Κουράκης και ο συνδυασμός «Ηράκλειο 3.7.5».

Ως εκλεγμένο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., μαζί με τον Βασίλη Βαρούχα εκλεγμένο επίσης αντιπρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου & Αν. Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ και μαζί με τους Αντώνη Μπλεδάκη, Ελεύθερο Επαγγελματία –Περιπτεριούχο, Νίκο Κονταράκη Γενικό Ιατρό – Φυσικό Διευθυντή Ε.Σ.Υ.-M.Sc. Οργάνωσης & Διοίκησης, Στέλιο Κτενιαδάκη Ιατρό Χειρούργο Επιμελητής Α΄ Βενιζελείου Νοσοκομείου, Νάσια Παστού Τραπεζικό Στέλεχο και Απόφοιτο Διοίκησης Επιχειρήσεων με Μεταπτυχιακό στα Οικονομικά, Αλεξάνδρα Σπυριδάκη Δικηγόρο, Απόστολο Σφακιανάκη Δικηγόρο, Μιχάλη Μαραγκάκη Επιχειρηματία στον κλάδο των τροφίμων, Μαριαλένα Μπαμιεδάκη Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας, Γιάννη Τσαπάκη Οδοντοτεχνίτης και Πρόεδρος Οδοντοτεχνικού Συλλόγου Ηρακλείου – Λασιθίου, Αντώνη Βλαχάκη Διευθυντή Λιανεμπορίου Ομίλου Σούπερ Μάρκετ - Απόφοιτο Εμπορίας Διαφήμισης, Δέσποινα Μπούρα – Καγιαμπάκη εκπαιδευτικό – Φαρμακοποιό, αποτελούμε τη φιλελεύθερη έκφραση σε ένα συνδυασμό που πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει την επόμενη Δημοτική Αρχή της πόλης μας και με Κυβέρνηση Ν.Δ. και με Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα συνεργαστεί και θα κάνει όσα αξίζουν και όσα περιμένει χρόνια τώρα το Ηράκλειο και οι συμπολίτες μας.
Σεβόμαστε την διαφορετική επιλογή άλλων μελών της ΝΔ, λυπούμαστε που κάποιοι δεν τόλμησαν να ηγηθούν συνδυασμού αμιγώς από την πολιτική μας οικογένεια και σήμερα απλώς γκρινιάζουν.
Εμείς από τη πλευρά μας δίνουμε τον αγώνα μας συντονισμένα για να πείσουμε τους πολίτες τι είναι το καλύτερο για τη πόλη μας ξέροντας ότι κανένα χρίσμα, ακόμα και αν είχε δοθεί, δεν εκλέγει Δήμαρχο σε καμία πόλη της χώρας μας.
Δεν διορίζονται, αλλά εκλέγονται από τους πολίτες του Δήμου.
Σε αυτούς πλέον απευθυνόμαστε, στους πολίτες, δηλώνοντας ξεκάθαρα την κομματική μας αφετηρία και στηρίζοντας αυτόν που πιστεύουμε ότι μπορεί, ότι έχει πρόγραμμα, ότι έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος, τον Γιάννη Κουράκη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειπαμε. Ο θείος τό 1973 στό Λονδίνο , συνέθεσαι ένα κόμμα !!!
Τού έδωσε τρείς τεσσερες ονομασίες ΠΑΣΟΚ, ΝΔ , ΕΚ , ΚΚΈ , για νά καλύπτει ολο τό φάσμα καί νά ψωνίζεται τό πόπολο οτι λειτουργεί ή δημοκρατία .....
Αφού λοιπόν έκανε ολα αυτά , οργάνωσε τήν εξέγερση τού πολυτεχνείου για νά διώξει τόν Γεωργιο Παπαδόπουλο πού ηταν ανυπάκουο παιδί , καί εγκατέστησε τήν ομαδα τών τρωκτικών πού θά έθαβαν την Ελλάδα συμφώνως μέ τά σχεδια της εβραιο νέας ταξης . Υπολοίματα τών οποίων είναι καί οί σημερινοί σκατάνθρωποι 5ών εβραίων που βλέπουμε νά χοροπηδουν μπροστά μας καί νά διεκδικούν θώκους οπως οί παραπάνω ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...