Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Φρουρά...Φρουρά...Ήρθαν νέες φρεσκομαγειρεμένες δημο(σ)κοπήσεις. Είναι φως ...Φανάρα .






Σαφές προβάδισμα που ξεπερνά το 11% δίνει στη Νέα Δημοκρατία, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, έρευνα που δημοσιεύει η ιστοσελίδα Politico ενόψει των Ευρωεκλογών.
Πιο συγκεκριμένα η ΝΔ προηγείται με 37,53% και εκλέγει 10 ευρωβουλευτές, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 26,24% και έξι ευρωβουλευτές.
Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 8,14% (2 ευρωβουλευτές), το Κίνημα Αλλαγής με 8% (2 ευρωβουλευτές) και το ΚΚΕ με 7,36% (1 ευρωβουλευτής). Εκτός Ευρωκοινοβουλίου καθώς δεν περνούν το φράγμα του 3% μένουν η Ένωση Κεντρώων, το Ποτάμι, η ΛΑΕ και οι ΑΝΕΛ.



«Οι κάμερες του σπιτιού του Βαγγέλη Μαρινάκη στην οδό Διαμαντίδου στο Παλαιό Ψυχικό αλλά και στο γραφείο της ναυτιλιακής του εταιρίας στην οδό Ιάσονος 3 στον Πειραιά έχουν καταγράψει υλικό που θα το ζήλευε και ο Κώστας Γαβράς».



Από τα λεγόμενα του Μαρινάκη ...«Μια ημέρα πριν καταθέσουμε την δόση μου μετέφερε την επιθυμία του "μεγάλου", όπως είπε για τον πρωθυπουργό, να πληρώσουμε το ποσό της πρώτης δόσης 26,3 εκατ. ευρώ που μας αναλογούσε.

¨Μα καλά δεν ντρέπεσαι ρε Μαρινάκη; Όταν  σου είπε του ... «μεγάλου» δεν του είπες να πάει να Γαμηθεί;

Μεγάλος ο Τσίπρας που διαφορετικά δεν θα τον ήθελες ούτε για ...Μούτσο;  

ΝΤΡΟΠΗ σου. Εσύ φταις που δεν του είπες να πάει να πηδηχτεί, και αυτός, και ο... «μεγάλος»


«Οι αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης και οι Τομεάρχες Εξωτερικών κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, Πολιτισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, Υγείας κ. Βασίλης Οικονόμου και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας συναντήθηκαν σήμερα με τον «Πρέσβη» των ΗΠΑ κ. Τζέφρυ Πάιατ» για... περαιτέρω εντολές. .  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θ Θα τους πέσει το σαγόνι το βράδυ των εκλογών, θα τους φύγει η μασέλα και θα φτάσει Σύνταγμα να βαράει τα νταούλια.
Θα γελάσουμε πολύ. Αυτοδυναμη. Χαχαχα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...